Libnet.ro
UNICEF

17:45

Care este vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D. Castiga peste 10.000 de euro lunar

Playtech Playtech,
Care este vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D. Castiga peste 10.000 de euro lunar

Postul de televiziune Kanal D are vedete care mai de care mai indragite. insa cea mai apreciata si populara celebritate are o emisiune de mari audiente si castiga si o suma frumusica. Despre cine este vorba? Vedeta de la Kanal D cu cele mai mari venituri Emisiunea Teo Show difuzata pe postul de televiziune Kanal . continuă pe Playtech

ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimele luni: Lovitura crunta de Craciun pentru banii romanilor

Indicele ROBOR, cel in care se calculeaza ratele la banci, a fost cotat la 3,21%, cel mai mare nivel din ultima jumatate de an. Analistii economici anticipeaza, pentru urmatoarele 12 luni, o crestere de 4%.

Anul politic 2019, rasturnari atipice de situatie. Cel mai mare esec din istoria PSD

Politica romaneasca a cunoscut in 2019 cele mai neasteptate rasturnari de situatie din ultimii 30 de ani. Finalul de ani a insemnat cel mai mare esec din istoria PSD. Nu doar ca a pierdut alegerile prezidentiale, dar a pierdut si guvernarea prin jocuri politice.

Mihaita Nesu, mesaj in Ajunul Craciunului: Este cel mai mare miracol si cea mai mare bunatate care s-a revarsat asupra noastra

Viata lui Mihaita Nesu,fost jucator de fotbal care a evoluat pentru Steaua Bucuresti si FC Utrecht, s-a schimbat complet de la accidentul suferit in timpul unui antrenament, care l-a adus in scaunul cu rotile. Acum isi imparte viata intre fundatiala care lucreaza, dedicata copiilor cu dizabilitati, si biserica.

Mediastandard.ro: Cum si-a gasit sfarsitul Ceausescu, cel mai mare corupt al Romaniei comuniste. intre nostalgie si propaganda de partid

Despre cuplul Ceausescu s-a spus si s-a vorbit extrem de mult. La 30 de ani de la Revolutia din 1989, se ridica insa altfel de intrebari. De ce in urma tuturor adevarurilor terifiante care au iesit la iveala, dupa moartea celor doi, inca exista persoane care se gandesc, cu un soi de nostalgie, la faptul ca poate era mai bine atunci? Poate pentru ca nimeni nu ne-a oferit, in 30 de ani de democratie, niciun soi de stabilitate, de siguranta sau de prosperitate.

Andreea Esca, despre prima dragoste. De ce si-a parasit vedeta PRO TV iubitul din adolescenta

Andreea Esca, probabil stirista cu cel mai mare salariu din Romania, a lansat cartea autobiografica Ce-am facut cand am tacut, la Editura Humanitas. in acest volum, vedeta PRO TV vorbeste despre primele experiente sexuale si explica alegerile facute in materie de sex. Andreea Esca, despre prima dragoste Andreea Esca este de parere ca trebuie sa-ti .

Cine este motociclistul care a murit la Satu Mare. Avea 25 de ani si urma sa se casatoreasca FOTO

Drama ingrozitoare in prag de Craciun! S-a aflat numele victimei accidentului mortal de la Mediesu Aurit. Victima se numeste Catalin D. Tanarul avea doar 25 de ani, iar drama este cu atat mai mare cu cat acesta urma sa se casatoreasca cu aleasa inimii sale in cel mai scurt timp. in plus, destinul tragic a .

Arata impecabil la 49 de ani. Care este trucul Loredanei Groza pentru o silueta de manechin: inainte de micul dejun... (FOTO)

Loredana Groza are o siluetad e invidiat. in varsta de 49 de ani, vedeta a povestit care este trucul sau pentru a-si mentine aceeasi greutate ca la 20 de ani.

Pretul energiei in Romania este, vineri, cel mai mic din regiune

Pretul energiei pe piata bursiera spot din Romania este cel mai mic din regiune, tara noastra exportand peste 300 de MW vineri in jurul pranzului, potrivit datelor Transelectrica si OPCOM, analizate de Agerpres.

Cum crede Rafael Nadal ca poate fi stabilit cine este cel mai bun jucator din lume

Ajuns la 33 de ani, Rafael Nadal continua sa aiba un cuvant greu de spus la varful ierarhiei ATP, ibericul reusind sa cucereasca doua Grand Slam-uri in 2019 Roland Garros si US Open). Cu toate ca s-a apropiat la un singur titlu major de Roger Federer 20 de Grand Slam-uri, recordman absolut), Rafa considera ca nu turneele castigate te fac cel mai bun din lume, ci doar iubirea fanilor.

Forbes: Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani Cine mai face parte din TOP 10

Celebrul pugilist Floyd Mayweather este cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani, cu un total de 915 milioane de dolari, potrivit Forbes.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )