Libnet.ro
UNICEF

11:46

Cel mai mare esec in televiziune pentru 2019, inregistrat de PRO TV. Emisiunea cu cele mai mici audiente

Playtech Playtech,
Cel mai mare esec in televiziune pentru 2019, inregistrat de PRO TV. Emisiunea cu cele mai mici audiente

Show-urile de divertisment de anul trecut au incercat sa se intreaca unele pe celelalte. Acestea au si fost motoarele de audienta pentru marile generaliste. Printre primele trusturi care s-au aratat in top au fost Pro TV si Antena 1. Care a fost cea mai urmarita emisiune de divertisment si care a fost esecul pentru Pro . continuă pe Playtech

Mercedes-Benz ramane cel mai mare producator mondial de automobile de lux

Constructorul auto german Mercedes-Benz si-a aparat cu succes titlul de cel mai mare producator mondial de automobile de lux, dupa ce si-a devansat rivalii BMW AG si Audi pentru al patrulea an consecutiv.

Cel mai mare retailer online din Rusia a intrat pe piata europeana

Specializat pe distributia de imbracaminte, Wildberries si-a deschis primul punct de livrare in Varsovia Wildberries, cel mai mare retailer online din Rusia si fosta URSS, si-a anuntat ieri intrarea pe piata europeana odata cu debutul activitatilor in Polonia, transmite AFP, conform Agerpres.

Wildberries, cel mai mare retailer din Rusia, a intrat pe piata din Europa

Wildberries, cel mai mare retailer online din Rusia si fosta URSS, si-a anuntat joi intrarea pe piata europeana odata cu debutul activitatilor in Polonia, transmite AFP, citat de Agerpres.

SpaceX, cel mai mare operator satelitar sprivat

Compania spatiala californiana SpaceX a lansat luni alti 60 de sateliti in cadrul constelatiei sale Starlink pentru furnizarea de internet de mare viteza din spatiu, un serviciu conceput pentru a acoperi cu prioritate zonele izolate sau slab conectate de pe glob, relateaza AFP.

SpaceX, cel mai mare operator satelitar privat

Compania spatiala californiana SpaceX a lansat luni alti 60 de sateliti in cadrul constelatiei sale Starlink pentru furnizarea de internet de mare viteza din spatiu, un serviciu conceput pentru a acoperi cu prioritate zonele izolate sau slab conectate de pe glob, relateaza AFP.

incasari record la cel mai mare parc de agrement din Romania. in opt luni a fost vizitat de 250.000 de oameni

Parcul de agrement de la Cornisa cel mai mare spatiu de distractie din Moldova a avut incasari record in aceasta vara, de peste 4. 8 milioane lei. Totodata a fost vizitat de peste 250. 000 de oameni in lunile de vara, inclusiv de turisti din Republica Moldova si Ucraina.

Greseala facuta de multe romance in biserica. Este cel mai mare pacat!

Greseala pe care femeile o fac in biserica: Se stie ca femeile trebuie sa poarte in biserica o fusta lunga.

Echipa emisiunii 24 IT, la mai mare targ international de tehnologie din Las Vegas

Iulia Nagy a mers cu echipa emisiunii 24 IT la cel mai mare targ international de tehnologie care si-a deschis portile in Las Vegas. Este vorba despre Consumer, Electronics Show CES), unde vor fi prezentate cele mai inovatoare si spectaculoase gadgeturi.

PESTE 23 DE MILIOANE DE CONTRACTE TRANZACTIONATE Dubai Gold and Commodities Exchange a avut, in 2019, cel mai bun an din istoria sa

La Dubai Gold and Commodities Exchange DGCX) au fost tranzactionate, anul trecut, 23,06 milioane de contracte, cifra care depaseste recordul de 22,26 milioane de contracte consemnat in 2018, informeaza agentia de stiri WAM, care mentioneaza ca, astfel, 2019 a fost cel mai de succes an pentru DGCX de la lansarea sa, in 2005.

2019, cel mai cald an inregistrat vreodata in Europa si al doilea cel mai cald an in lume (agentie europeana)

2019 a fost al doilea cel mai cald an inregistrat vreodata, incheind cel mai cald deceniu, a anuntat miercuri Serviciul Copernicus privind schimbarile climatice, relateaza AFP.

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )