Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cine este Paul de la Puterea Dragostei. Ce fete au pus deja ochii pe el

Playtech Playtech,
Cine este Paul de la Puterea Dragostei. Ce fete au pus deja ochii pe el

S-a aflat cine este, de fapt, Paul de la Puterea Dragostei! Desi are numai 22 de ani, tanarul venit din Turda considera ca are destul de multa experienta de viata pentru a vedea rapid caracterul persoanei de langa el. Tanarul a spus exact ce cauta la Puterea Dragostei, emisiunea de la Kanal D. Cine este . continuă pe Playtech

Puterea Dragostei, LIVE la Kanal D. Ce se intampla in emisiunea prezentata de Cristina Dorobantu

Puterea Dragostei vine cu o noua editie, pe 1 august, la Kanal D. Surprizele se tin lant in randul concurentilor, dornici sa se faca remarcati. Ba mai mult, unii au pus deja ochii pe persoana potrivita si au trecut la fapte. Este vorba despre Paul, care nu a avut nicio retinere sa o sarute pe .

Puterea Dragostei, LIVE la Kanal D. Ce se intampla intre Mariana si Paul

Puterea Dragostei vine cu o noua editie, duminica, 2 august. Tensiuni si situatii imprevizibile vor avea loc intre concurentii care au intrat in Casa Dragostei dornici sa isi intalneasca jumatatea. in editia trecuta, Adriana s-a sarutat cu Paul, gest care nu i-a picat prea bine Monei, care nu il scapa din ochi pe Paul. De .

Ce facea, de fapt, Andrada de la Puterea Dragostei in Italia, pentru bani. S-a aflat acum

Al treilea sezon Puterea Dragostei a inceput in forta. Din primele episoade ale show-ului de la Kanal D fanii au descoperit cine si cu ce se ocupa, daca istoricul in amor este tumultos ori ba sau daca au intentia de a-si gasi cu adevarat iubirea in Istanbul. Una dintre cele care s-au manifestat mai putin .

Razboi intre Vulpita de la Acces Direct si Daiana de la Puterea Dragostei. Barbatul de la care a pornit scandalul

Colaborarea dintre Vulpita si Rafaelo a devenit punctul central al unor discutii din mediul online. Barbatul ar fi marul discordiei unei discutii care le are ca protagoniste pe tanara din Blagesti si Daiana de la Puterea Dragostei. Vulpita de la Acces Direct vs. Daiana de la Puterea Dragostei Daiana de la Puterea Dragostei este deranjata .

Dezvaluiri incendiare la Kanal D! Surorile de la Puterea Dragostei au facut videochat

Raluca, Bianca, Larisa, Marina si Bogdan Mocanu sunt doar cativa dintre fostii concurenti de la Puterea Dragostei care au facut candva, sau mai fac pentru a-si suplimenta veniturile, videochat. Domeniul, care a inflorit odata cu pandemia, nu este strain nici de concurentii noului sezon al show-ului matrimonial de la Kanal D. De exemplu, si surorile .

S-a despartit de noua iubita? Gabriel de la Puterea Dragostei rupe tacerea

Dupa o relatie cu Daiana si cateva tatonari cu Ramona de la Puterea Dragostei, revenit acasa, la Rovinari, Gabriel si-a gasit iubirea. Recent, acesta i-a trimis partenerei un mesaj video printr-o retea de socializare, demonstrand astfel ca are o relatie serioase. Gabriel de la Puterea Dragostei, despre iubire Te iubesc, esti tot ce mi-am dorit, .

FCSB a oficializat un nou transfer! Cine este atacantul pe care Gigi Becali l-a vrut cel mai mult

FC FCSB a facut o noua mutare surprinzatoare pe piata transferurilor. A fost oficializata a treia achizitie a verii, dupa Marius Briceag si Sergiu Bus. Si de aceasta data este vorba despre un jucator care ramane liber de contract, Alexandru Buziuc. Atacantul in varsta de 26 de ani vine de la Academica Clinceni, echipa aflata .

Cine este, de fapt, iubitul Nicoletei de la Insula Iubirii. Cum a ramas insarcinata

Nicoleta Dragne, cea mai ravnita ispita de la Insula Iubirii, a cunoscut dragostea la ceva timp dupa ce a iesit din show-ul de la Antena 1. Pentru ca totul sa se concretizeze, a fost nevoita sa fuga din Bucuresti, iar la doua saptamani dupa ce ea si partenerul au schimbat cateva vorbe a aflat si .

Surpriza uriasa! Cine este fosta iubita celebra a lui Andi Moisescu. Acum este milionara

Inainte sa fie cu Olivia Steer, Andi Moisescu a avut o alta relatie indelungata cu o alta tanara celebra. Este vorba despre Mirela Bucovinean, alaturi de care a stat cinci ani de zile, pana in 2003. Chiar si dupa ce au pus punct relatiei, cei doi au pastrat legatura multa vreme.

Surpriza uriasa! Cine este fosta iubita celebra a lui Andi Moisescu. Acum este milionara

Inainte sa fie cu Olivia Steer, Andi Moisescu a avut o alta relatie indelungata cu o alta tanara celebra. Este vorba despre Mirela Bucovinean, alaturi de care a stat cinci ani de zile, pana in 2003. Chiar si dupa ce au pus punct relatiei, cei doi au pastrat legatura multa vreme.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )