Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cristi Borcea a recunoscut tot. Pe care dintre sotii le-a batut, de fapt: in alt context, da!

Playtech Playtech,
Cristi Borcea a recunoscut tot. Pe care dintre sotii le-a batut, de fapt: in alt context, da!

Cristi Borcea a intrat sub tirul intrebarilor puse de Denise Rifai, in emisiunea 40 de intrebari, de la Kanal D. Dupa ce a povestit ca primii bani i-a facut din butelii, apoi a explicat daca etichetele primite de-a lungul vremii l-au deranjat si a lamurit ce satisfactie ii ofera banii, fostul actionar de la Dinamo . continuă pe Playtech

Cati bani au fostele sotii ale lui Cristi Borcea, de fapt. Afaceristul a spus adevarul, in sfarsit

S-a aflat cati bani au fostele sotii ale lui Cristi Borcea, de fapt. Afaceristul a spus adevarul, in sfarsit, despre banii pe care fostele neveste, dar si actuala sotiei ii are. Cristi Borcea s-a pus pe facut dezvaluiri. Care femeie din viata lui ii controleaza toata averea S-a aflat cati bani au fostele sotii ale .

Boala grea cu care Cristi Borcea se chinuie de 20 de ani. O are de la o femeie

Acum este unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania, insa Cristi Borcea a trecut si prin momente mai grele in viata. Fostul actionar la Dinamo a povestit despre o boala cu care se chinuie de aproximativ 20 de ani. Boala grea cu care Cristi Borcea se chinuie de 20 de ani Au .

Cristi Borcea, dezvaluire jenanta la TV. Ce i-a spus lui Denise Rifai este sub orice critica

Omul de afaceri a implinit recent 51 de ani. Cristi Borcea a fost invitat in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai de la Kanal D, unde a fost nevoit sa raspunda la cele 40 de intrebari ale moderatoarei. Cristi Borcea, dezvaluire jenanta la TV Cristi Borcea este fara doar si poate unul dintre .

Averea lui Cristi Borcea. Ce loc ocupa fost actionar majoritar Dinamo in topul celor mai bogati romani

Cristi Borcea este cu singurata unul dintre cei mai bogati romani si o recuoaste chiar si el, insa prefera sa se refere la bogatiile pe care i le-a oferit viata, ci nu la bunurile materiale pe care le-a.

Cate operatii estetice are Cristi Borcea. Fostul patron al FC Dinamo a vorbit despre interventiile chirurgicale la care s-a supus

Cristi Borcea este cu siguranta unul dintre barbatii care se respecta, cel putin din punct de vedere fizic. Fostul patron de la Dinamo se pare ca nu se fereste de noi incercari atunci cand vrea sa arate.

Cristi Borcea, la un pas sa isi ia viata. Afaceristul si-a povestit trauma care il bantuie

Cristi Borcea a fost la un pas sa isi ia viata. Fostul finantator al lui Dinamo si-a povestit trauma care il bantuie. Cand si cum a vrut sa se sinucida Cristi Borcea, cititi in randurile de mai jos. Cristi Borcea a vut sa se omoare. Si acum este traumatizat de ce s-a intamplat Cristi Borcea .

Cristi Borcea, la fel de bogat ca Pablo Escobar. Unde isi ascundea banii, de fapt

Cristi Borcea revine in atentia tuturor cu noi detalii spectaculoase din viata sa. Acesta ramane unul din cele mai controversate personaje din Romania care se spune ca ar fi la fel de bogat ca Pablo Escobar. Unde isi ascundea banii? Cati bani are Cristi Borcea si unde ii ascunde? Cristi Borcea e unul din cei .

Ce mesaj a primit Cristi Borcea din partea Valentinei Pelinel. Reactia minunata a blondei

Cristi Borcea si-a aniversat ieri ziua de nastere, implinind 51 de ani. Cu aceasta ocazie sotia sa i-a transmis un mesaj minunat pe retelele de socializare, prin care ii arata cat de mult il iubeste si apreciaza. De asemenea, Valentina Pelinel a spus si care a fost marea surpriza pentru ziua lui. Ce mesaj a .

De ce este Valentina Pelinel aleasa lui Cristi Borcea

Seara trecuta, Cristi Borcea a fost invitat in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai de la Kanal D. Interviul a fost unul presarat cu intrebari delicate, atat despre viata profesionala, cat si despre cea personala. Iata de ce este Valentina Pelinel aleasa lui! .

Cum se intelege Cristi Borcea cu cei 9 copii ai sai

Cristi Borcea este de 9 ori tata. Are 3 copii din prima casnicie, o fiica dintr-o relatie anterioara, 2 urmasi din mariajul cu Alina Vidican si 3 copii cu actuala sa sotie, Valentina Pelinel. Iata cum se intelege cu ei! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )