Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum a descris-o Dana Savuica pe Bianca Dragusanu. Cu siguranta nu-i va pica bine

Playtech Playtech,
Cum a descris-o Dana Savuica pe Bianca Dragusanu. Cu siguranta nu-i va pica bine

Cum a descris-o celebra Dana Savuica pe nimeni alta decat Bianca Dragusanu? Ce a spus fostul model despre unul din cele mai controversate personaje din showbiz-ul romanesc? Dana Savuica a descris-o intr-un cuvant pe Bianca Dragusanu Invitata la emisiunea La Maruta, fostul model a raspuns provocarii moderatorului de la Pro TV si a descris doar . continuă pe Playtech

Cum a reactionat Dana Budeanu cand a aflat ca Bianca Dragusanu se casatoreste cu Gabi Badalau

Dana Budeanu analizeaza mai nou cele mai recente cupluri din showbiz. Asa au intrat in colimatorul sau Bianca Dragusanu si noul sau iubit Gabi Badalau. Se pare ca cei doi au planuri mari de viitor, chiar daca el nu este inca un barbat liber.

Dana Budeanu, reactie uluitoare despre Bianca Dragusanu. O lasa fara replica

Comentariile Danei Budeanu au ajuns de data aceasta si la urechile Biancai Dragusanu, pentru ca in sfarsit o privesc, asa cum si-au dorit fanii taioasei vedete. Ce spune aceasta despre fosta asistenta pacatoasa? Dana Budeanu o pune la zid pe Bianca Dragusanu Dana Budeanu a lansat un nou vlog scandalos in care si-a surprins fanii .

Editiadedimineata.ro: Dana Savuica: intotdeauna am fost o supravietuitoare. Un personaj cameleonic

Da, stim, femeilor nu e bine sa le amintesti varsta pe care o au, si nici sa le faci sa raspunda atunci cand sunt intrebate de ea. Dar e greu sa te faci ca nu observi ca, la 50 de ani impliniti, Dana Savuica este intr-o forma de invidiat. Lucian Mindruta a invitat-o la Editia de dimineata, emisiunea realizata in parteneriat cu site-ul editiadedimineata. ro, duminica, de la 10:30, la Digi 24.

De ce a fost Bianca Dragusanu in Maldive cu Badalau, de fapt. Blonda a scapat porumbelul la TV

Care este motivul pentru care Bianca Dragusanu a plecat in Maldive cu Gabi Badalau. Cu ce detalii picante i-a delectat pe fanii ei care abia asteptau sa clarifice toate zvonurile aparute in presa vizavi de noua relatie? Bianca Dragusanu, escapada cu Gabi Badalau Bianca a fost ieri invitata lui Teo Tandafir. Aceasta a venit cu .

Bianca Dragusanu a confirmat ca se marita: Da, a treia oara e cu noroc. Cum l-a desfiintat pe Alex Bodi

Bianca Dragusanu a confirmat totul! Vedeta a adus mai multe detalii curiosilor despre cum a mers viata ei in ultima perioada si despre starea ei de spirit. Fosta asistenta pacatoasa radiaza de fericire, iar multi asteptau sa vada motivul. Iata ce a spus Bianca! Bianca Dragusanu a confirmat ca se marita! Ce spune vedeta despre .

Adevarul despre amenintarile primite de Bianca Dragusanu. Vedeta a spus totul, abia acum

Bianca Dragusanu a ajuns la Politie in seara de 20 ianuarie. Vedeta a depus plangere dupa ce ea si fiica ei au fost amenintate. Oamenii legii au demarat cercetari si ii cauta pe inculpati. Diva a oferit noi declaratii despre intamplare. Bianca Dragusanu, noi declaratii dupa ce a fost amenintata cu moartea. Doi dintre cei .

Cine a amenintat-o pe Bianca Dragusanu, de fapt. Cum i-a prins blonda, imediat: Cat de idiot sa fii!

Bianca Dragusanu a depus plangere la Politie, marti seara, dupa ce a fost amenintata de un individ ca va intra in casa si le va agresa pe ea si fiica ei. Bianca Dragusanu, amenintata cu bataia. Blondina i-a prins imediat pe doi dintre ei Diva s-a prezentat marti seara la sediul Sectiei 7 de Politie .

Bianca Dragusanu a fost amenintata chiar aseara. Cine ii vrea raul: Mi-a spus ca intra peste mine VIDEO

Bianca Dragusanu a depus plangere la Politie dupa ce a fost sunata si amenintata de un necunoscut. Vedeta s-a prezentat la sediul Sectiei 7 de Politie din Bucuresti alaturi de avocatul ei. Sunt o femeie singura, cine vrea sa iti faca rau, iti poate face. Bianca Dragusanu a depus plangere la Politie dupa ce a .

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu, reintalnire magica dupa multi ani. Ce i-a promis blonda

Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu au fost categoric atractia editiei de azi de la Teo Show. Declaratiile fostilor parteneri au uimit pe toata lumea. Ce reactie a avut celebrul creator de moda vizavi de cea de-a treia nunta a blondinei? Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu, marturii picante despre viitoarea nunta a blondinei Emisiunea de azi .

Alex Bodi, replica pentru Bianca Dragusanu dupa ce blonda a fost amenintata. Cuvintele sunt dureroase

Si daca i-a fost rostit numele, si-a facut aparitia. Bianca Dragusanu a depus plangere la Politie, marti seara, dupa ce un individ a amenintat ca le va agresa pe ea si fiica acesteia. Printre primele intrebari ale jurnalistilor aflati la fata locului s-a numarat una legata de o posibila pista pe care ar merge blondina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )