Libnet.ro
UNICEF

12:45

Diana Sosoaca face anuntul soc. De ce este moartea lui Bogdan Stanoevici suspecta, ce a cerut autoritatilor

Playtech Playtech,
Diana Sosoaca face anuntul soc. De ce este moartea lui Bogdan Stanoevici suspecta, ce a cerut autoritatilor

Diana Sosoaca crede cu tarie ca moartea lui Bogdan Stanoevici este suspeca, astfel cere ajutorul autoritatilor. Ce detalii stie senatoarea formatiunii AUR si care este perspectiva acesteia? Diana Sosoaca sustine ca moartea lui Bogdan Stanoevici e suspecta Avocatul Diana Sosoaca a participat marti seara la emisiunea lui Victor Ciutacu. Invitata si-a exprimat regretul fata de . continuă pe Playtech

Diana Sosoaca nu se lasa. E singurul parlamentar care i-a facut asta lui Florin Citu

In ce priveste campania de vaccinare, exista o singura interpelare in parlament, adresata premierului Florin Citu. Aceasta interpelare vine de la senatoarea AUR, Diana Sosoaca. Aceasta ii cere lui Florin Citu raspunsuri, precum si toate xeropcopiie actelor normative ale campaniei de vaccinare. Diana Sosoaca nu se lasa in aceasta interpelare, Diana Sosoaca formuleza 21 de .

Diana Sosoaca a luat decizia categorica. Ce probleme grave va avea medicul care refuza pacientii nevaccinati

Diana Sosoaca a avut un discurs despre medicul care de familie care a spus ca va refuza sa-i consulte pe pacientii care nu se vaccineaza impotriva coronavirusului. Diana Sosoaca a luat decizia categorica Dupa ce medicul de familie din Calarasi a spus ca nu-i va mai primi la consultatii pe pacientii care refuza sa se .

Diana Sosoaca, la un pas de otravire? Ce a primit senatoarea AUR acasa. Medicul ei a chemat-o la analize, imediat

Sustinatorii formatiunii AUR au avut mari emotii pentru Diana Sosoaca, care a trecut prin clipe groaznice. Senatoarea celui mai controversat partid al zilelor noastre a fost la un pas de otravire? Medicul acesteia a chemat-o urgent la analize. Diana Sosoaca, la un pas de otravire? Ce s-a intamplat cu senatoarea AUR Unul din politicienii noi .

EXCLUSIV Cauza mortii lui Bogdan Stanoevici. Diana Sosoaca rupe tacerea: Se vindecase de Covid-19

Actorul Bogdan Stanoevici se vindecase de Covid-19, dar starea sa de sanatate s-a inrautatit brusc dupa ce a fost diagnosticat in spitalul Sf. Pantelimon cu Clostridium difficilae, o periculoasa bacterie intraspitaliceasca. La aflarea vestii ca Bogdan a incetat din viata, fosta lui prietena, Diana Sosoaca, intentioneaza sa actioneze pe cale legala institutia medicala, luand legatura .

Diana Sosoaca (AUR), despre medicul de familie care refuza pacientii nevaccinati: Ma voi adresa Colegiului Medicilor

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca a avut un discurs dur la adresa medicului de familie din Calarasi care a spus ca nu-i va mai primi la consultatii pe pacientii care refuza sa se vaccineze impotriva COVID pentru ca il pun in pericol, atat pe el cat si restul comunitatii.

Diana Sosoaca a trecut prin momente cumplite: Aveam simptome ca dupa otravire. Ce a urmat

Senatoarea AUR Diana Sosoaca afirma ca a trecut prin momente cumplite. Cineva i-a vrut raul si a fost la un pas sa ajunga la spital cu simptopme de otravire. Din fericire, a apelat la timp la medici si acestia au sfatuit-o sa se trateze acasa, lucru care s-a si intamplat.

Diana Sosoaca a trecut prin momente cumplite: Aveam simptome ca dupa otravire. Ce a urmat

Senatoarea AUR Diana Sosoaca afirma ca a trecut prin momente cumplite. Cineva i-a vrut raul si a fost la un pas sa ajunga la spital cu simptome de otravire. Din fericire, a apelat la timp la medici si acestia au sfatuit-o sa se trateze acasa, lucru care s-a si intamplat.

Diana Sosoaca: Bogdan Stanoevici NU a murit de COVID! Ce a rugat-o actorul pe senatoarea AUR

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, sustine ca Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID-19. Avocata a transmis, pe o retea sociala, si un mesaj amatorilor si criminalilor din sistem: Nu ne puteti omori pe toti!.

EXCLUSIV Un celebru solist roman, stabilit la Paris, face dezvaluiri-soc: Mi s-au oferit mii de euro ca sa ma insor cu Catinca Roman!

Va mai amintiti de Claudiu Mirica, solistul trupei Stigma? A parasit Romania, in urma cu zece ani si s-a stabilit in Franta, unde a absolvit o scoala de restaurare a operelor de arta. Artistul ne-a povestit, in exclusivitate pentru impact. ro, despre viata boema din Paris, despre marea pasiune, muzica, despre relatia subreda cu fostul lui .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )