Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce face acum Mihai Morar, dupa ce a ramas fara emisiuni la TV. Nici la radio nu mai merge

Playtech Playtech,
Ce face acum Mihai Morar, dupa ce a ramas fara emisiuni la TV. Nici la radio nu mai merge

Dupa ce a ramas fara emisiunea de la Antena Stars, Mihai Morar are un nou Job. Acesta nu a mai avut de cateva luni de zile nici un contract cu nici o televiziune. A intrat in concediu de 30 de zile si de la radio. Ce face Mihai Morar acum, dupa ce a ramas fara . continuă pe Playtech

Ce face acum Mirela Vaida, dupa suspendarea emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida se bucura de concediul nedorit de nimeni in care a intrat dupa ce emisiunea prezentata de ea la Antena 1 a fost suspendata din cauza infectiei de coronavirus. Conducerea emisiunii, dar si ceilalti angajati tin legatura cu DSP-ul. S-a aflat ce face Mirela Vaida in izolare Invitatii permanenti ai emisiunii, Vulita si Viorel, .

Cati romani au ramas fara loc de munca in pandemie, de fapt: adevarul vine de la Orban

In ultimele luni, s-au vehiculat numeroase cifre in presa legate de numarul de someri din Romania. Acum, realitatea pe acest subiect a fost confirmata de premierul Romaniei. in ultimele.

EXCLUSIV Situatie disperata in Bacau. Spitalele au ramas fara locuri de COVID. Primarul Cosmin Necula: Avem un spital cu 3 nivele care sta inchis

Numarul de infectari cu noul coronavirus s-a dublat in ultimele 24 de ore. Luni aajuns la 51, asta dupa ce duminica, Grupul de Comunicare Strategica a raportat 25 de cazuri. in acest moment, spitalele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )