Libnet.ro
UNICEF

09:00

Puterea Dragostei, LIVE la Kanal D. Ce se intampla in emisiunea prezentata de Cristina Dorobantu

Playtech Playtech,
Puterea Dragostei, LIVE la Kanal D. Ce se intampla in emisiunea prezentata de Cristina Dorobantu

Puterea Dragostei vine cu o noua editie, pe 1 august, la Kanal D. Surprizele se tin lant in randul concurentilor, dornici sa se faca remarcati. Ba mai mult, unii au pus deja ochii pe persoana potrivita si au trecut la fapte. Este vorba despre Paul, care nu a avut nicio retinere sa o sarute pe . continuă pe Playtech

Surpriza totala la Kanal D! S-a intamplat dupa prima editie Puterea Dragostei din sezonul 3

Sezonul doi din Puterea Dragostei nici nu s-a incheiat bine ca cei de la Kanal D au demarat deja al treilea sezon. Noutatea consta in venirea in show a unei noi moderatoarea, in persoana Cristinei Mihaela Dorobantu. Surpriza totala la Kanal D la debutul sezonului 3 din Puterea Dragostei Cu un moderator, Cristina Mihaela Dorobantu, .

Cine este moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei. Imagini irezistibile cu noua concurenta de la Kanal D

Printre concurentii sezonului 3 a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, prezentat de catre Cristina Mihaela Dorobantu, in Turcia, se numara si Mariana, o tanara de 26 de ani, care vine de peste Prut. Imagini irezistibile cu moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei Tanara se lauda pe Instagram cu trupul ei tras ca prin .

Dezvaluiri incendiare la Kanal D! Surorile de la Puterea Dragostei au facut videochat

Raluca, Bianca, Larisa, Marina si Bogdan Mocanu sunt doar cativa dintre fostii concurenti de la Puterea Dragostei care au facut candva, sau mai fac pentru a-si suplimenta veniturile, videochat. Domeniul, care a inflorit odata cu pandemia, nu este strain nici de concurentii noului sezon al show-ului matrimonial de la Kanal D. De exemplu, si surorile .

Razboi intre Vulpita de la Acces Direct si Daiana de la Puterea Dragostei. Barbatul de la care a pornit scandalul

Colaborarea dintre Vulpita si Rafaelo a devenit punctul central al unor discutii din mediul online. Barbatul ar fi marul discordiei unei discutii care le are ca protagoniste pe tanara din Blagesti si Daiana de la Puterea Dragostei. Vulpita de la Acces Direct vs. Daiana de la Puterea Dragostei Daiana de la Puterea Dragostei este deranjata .

Ce transformare. Cat de mult a slabit Nicos de la Puterea Dragostei. Era de nerecunoscut

Nicos de la Puterea Dragostei a atras atentia tuturor. Cum arata tanarul inainte sa slabeasca? Acesta a demonstrat tuturor ca se poate, daca esti dispiclinat si hotarat. Puterea Dragostei: Nicos, transformare incredibila Nicos a surprins cu povestea sa emotionanta, dar si cu caldura cu care a inceput sa se apropie de colegele sale de platou, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )