Libnet.ro
UNICEF

12:30

Surpriza: cine este Burlacul 2021. Antena 1 a facut anuntul oficial chiar azi

Playtech Playtech,
Surpriza: cine este Burlacul 2021. Antena 1 a facut anuntul oficial chiar azi

Emisiunea Burlacul este extrem de asteptata de fanii fostelor sezoane. Desi a luat o buna pauza de pe TV, formatul revine cu forte proaspete si cu un nou personaj care vrea sa plece la bratul viitoarei sotii de la show-ul matrimonial. Cine este Burlacul anului 2021? Burlacul 2021: Cine este barbatul venit sa-si intalneasca jumatatea? . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu romanii care nu si-au contestat amenzile. Fiscul a facut anuntul zilei

S-a aflat ce se intampla cu romanii care nu si-au contestat amenzile. Fiscul a facut anuntul zilei. Este vorba despre romanii care au fost amendati in perioada starii de urgenta. Ce se intampla, cititi in randurile de mai jos. Vesti proaste pentru romanii amendati in timpul starii de urgenta. A fost facut auntul devastator S-a .

Noua taxa care va aparea in Romania in 2021. Ministrul Mediului a facut anuntul azi

O noua taxa va aparea in Romania in 2021. Din pacate, ministrul Mediului a facut anuntul azi. Pentru ce ar putea baga romanii din nou mana in buzunar, cititi in randurile de mai jos. O noua taxa are putea aparea in Romania. Ar fi cea mai urata taxa de catre romani Guvernul ameninta cu o .

Rasturnare de situatie intre Ioana si Ilie Nastase. Acum e clar, a facut anuntul in direct la TV

Cuplul Ioana si Ilie Nastase au avut un inceput de an tumultuos. Gelozie, scandal, plecat de-acasa, cam asa au inceput cei doi anul 2021. Deja se punea problema despartirii definitive intre cei doi. Aseara la XNS, Dan Capatos a facut lumina in scandalul inceputului de an. Ioana si Ilie Nastase s-au impacat, a fost anuntul .

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021. Ministrul Muncii a facut anuntul momentului chiar azi

Dupa o intalnire cu membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei si HoReCa, ministrul Muncii a anuntat pe Facebook ca, masurile de sprijin pentru angajatorii si angajatii din sectoarele vulnerabile, care au fost in vigoare si anul trecut, vor fi prelungite. Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021 Ministrul Muncii si Protectiei Sociale sustine ca discutiile .

Ce se intampla cu taxa auto in Romania 2021. Ministrul mediului a facut anuntul azi

La nivel european exista directive de reducere a nivelului de poluare, mai ales cand vine vorba de autoturisme. Tanczos Barna, ministrul mediului, anunta demararea unor discutii privind introducerea unei noi taxe auto. Noua taxa, mai spune ministrul, are menirea de a ajuta la scaderea nivelului de poluare, la nivel national. Tanczos Barna, ministrul mediului, propune .

Ce se intampla cu virusul covid-19 in Marea Britanie. Vestea neasteptata, englezii au facut anuntul

Marea Britanie ar putea castiga lupta cu noul coronavirus. Asta dupa ce infectiile zilnice din Marea Britanie au scazut cu 7% intr-o saptamana. Potrivit cifrelor, cazurile au scazut in fiecare grupa de varsta, cu exceptia celor de peste 80 de ani. Ce se intampla cu virusul Covid-19 in Marea Britanie Marea Britanie intoarce valul asupra .

Aurelian Temisan a facut anuntul despre casnicia sa, dupa 26 de ani. Fanii au reactionat imediat

Aurelian Temisan si-a surprins fanii cu un anunt deosebit despre casnicia sa. Cum au reactionat internautii la vestea pe care le-a oferit-o intr-un mesaj special pe retelele de socializare? Ce marturii a facut cunoscutul jurat de la emisiunea Te cunosc de Undeva. Aurelian Temisan, anunt surprinzator despre mariajul sau Unul din cele mai longevive cupluri .

Cine este Cristina Vasiu de la Te cunosc de undeva. Ce mare vis i s-a implinit acum

Cristina Vasiu a fost cunoscuta de unii romani in cadrul emisiunii X Factorsi Vocea Romaniei, iar acum cei care au apreciat-o o pot vedea performand in cadrul show-ului Te cunosc de undeva. Care este visul care i s-a implinit abia acum si ce detalii se cunosc despre viata ei? Cine este Cristina Vasiu? Cristina Vasiu .

Avere Bogdan Stanoevici. Cine este fiul secret din Franta care va mosteni tot ce are actorul

Ce avere i-a lasat Bogdan Stanoievici fiului sau. Acesta a murit insa sarac si fara a-si implini un mare vis, si anume acela de a juca la Hollywood. Avere Bogdan Stanoevici Bogdan Stanoevici a trait in Franta vreme de 22 de ani si a revenit in Romania dupa moartea mamei, cea care l-a crescut singura, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )