Libnet.ro
UNICEF

19:00

Pozele pe care Gabriela Firea ar vrea sa nu le mai vezi niciodata

Playtech Playtech,
Pozele pe care Gabriela Firea ar vrea sa nu le mai vezi niciodata

Toata lumea o stie pe Gabriela Firea si nu neaparat datorita modului in care a revolutionat Bucurestiul. Fie ca o stii de pe vremea cand era jurnalista la ziar sau pe la TV, fie din postura relativ noua de om politic, nu are cum sa-ti fi scapat personajul. Functia de Primar General al Municipiului Bucuresti []. continuă pe Playtech

Primarul Gabriela Firea vrea n Centrul Istoric si la Gara de Nord un sistem de comanda taxi similar celui de la Aeroportul Otopeni

Primarul Gabriela Firea a declarat miercuri ca vrea sa implementeze in Centrul Istoric si la Gara de Nord un sistem de comanda taxi similar celui de la Aeroportul Otopeni, unde pe baza unui bon de la automate se ia un taxi din statia de asteptare.

Gabriela Firea, despre declaratiile prefectului de Bucuresti privind evenimentele din 10 august: in general nu ma inconjur de oameni care mint

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a facut, marti, mai multe precizari privind evenimentele din 10 august de la mitingul diasporei. Aceasta a precizat ca in acest moment trebuie lasata ancheta sa isi urmeze.

Gabriela Firea despre declaratiile facute de Speranta Cliseru privind ora la care a fost dat ordinul de interventie si protestul din 10 august: n general nu ma nconjur de oameni care mint / Cunosc anumite lucruri, dar nu pot sa le exprim public

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca lasa ancheta privind interventia Jandarmeriei la protestul de pe 10 august sa-si urmeze cursul si, desi sunt lucruri de spus, va face acest lucru intr-un cadru organizat, statutar, in PSD. in ceea ce priveste neconcordantele dintre declaratiile facute de prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, o apropiata a Gabrielei Firea, si reprezentantii Jandarmeriei legate de ora la care a fost dat ordinul de interventie la protestul Diasporei, primarul general a declarat ca in general se inconjoara de oameni care nu mint.

Gabriela Firea a prezentat stadiul proiectelor de infrastructura

Primarul Capitalei Gabriela Firea a prezentat astazi stadiul proiectelor de infrastructura, precum noile trasee ale pistelor de biciclete, nodurile rutiere sau cartierul Henri Coanda, multe dintre ele aflandu-se insa inca la studiul de fezabilitate. USR Bucuresti a criticat prezentarea Gabrielei Firea, spunand ca este doar o tentativa nereusita de a atrage atentia de la esecul primilor doi ani de mandat, adaugand ca multe dintre masurile pentru fluidizarea traficului au ramas inca la stadiul de proiect din cauza faptului ca municipalitatea nu a stiut sa investeasca in mod corect banii, preferand sa acorde stimulente si sa organizeze spectacole.

Gabriela Firea: in continuare avem taximetristi care aleg clientii dupa imbracaminte

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca institutia pe care o conduce intentioneaza sa starpeasca mafia taximetrelor de la Gara de Nord, Otopeni si Centrul Vechi. Edilul spune ca in co.

Gabriela Firea, despre mitingul diasporei: Nu pot sa spun ca am dormit in acea noapte chiar daca nu eram in tara

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri, despre protestul din 10 august, ca nu este o fericire pentru un edil sa se intample astfel de lucruri in orasul pe care-l conduce, subliniind ca nu a dormit in acea noapte, chiar daca nu era in tara.

Gabriela Firea, despre protestele din 10 august: Primaria Generala nu da ordine jandarmilor sau prefectului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, miercuri, despremitingul din Piata Victoriei, din data de 10 august. Firea a precizat caPrimaria Generala nu da ordine jandarmilor sau.

Gabriela Firea, solutii pentru ameliorarea traficului: Proiectul Ciurel, aproape de finalizare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, miercuri, despre situatia proiectelor de infrastructura demarate de Primarie. Primul proiect pe care vreau sa vi-l aduc in atentie este strapungerea.

Gabriela Firea despre preluarea soselei de centura la Primaria Capitalei: Am asa un sentiment, cred ca actualul ministru va realiza totusi acest transfer

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa ca va relua cererea de transfer a soselei de centura la municipalitate. Aceasta spune ca joi are o intalnire cu ministrul Transporturilor, Lucian Sova, si va aborda subiectul. Am asa un sentiment, cred ca actualul ministru va realiza totusi acest transfer, a declarat edilul.

Primarul Gabriela Firea a prezentat stadiul marilor lucrari de infrastructura din Bucuresti: Pasajul Ciurel - gata pna la finalul anului viitor, studiul de fezabilitate pentru largirea str. Prelungirea Ghencea va fi predat n cteva zile

Pasajul Ciurel va fi gata pana la finalul anului viitor, acesta fiind realizat in proportie de 70%, a declarat primarul general, Gabriela Firea, intr-o conferinta privind stadiul marilor proiecte de infrastructura din Bucuresti. Potrivit acesteia, traseul drumului expres spre autostrada A1, ce se va realiza in continuarea pasajului, a fost modificat astfel incat sa nu necesite 200 de exproprieri, ci doar 20. Edilul nu a spus pe unde va trece, dar proiectul va fi supus aprobarii Consiliului General. in ceea ce priveste largirea strazii Prelungirea Ghencea, primarul general a declarat ca in cateva zile va fi predat studiul de fezabilitate. Ca noutate, in aceasta zona, se va realiza si o parcare parkride. in ceea ce priveste lucrarile de largire a strazii Fabrica de Glucoza, primarul general estimeaza ca vor fi gata in 12 luni fata de 15 cat prevede contractul cu constructorul. Ca proiecte viitoare, municipalitatea lucreaza acum la studiile de fezabilitate pentru pasajele Doamna Ghica, Andronache si Petricani, dar si pentru 11 pasarele ciclo-pietonale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )