Libnet.ro
UNICEF

06:00

Astazi este Ziua Pompierilor din Romania. De ce este aceasta data atat de importanta

Playtech Playtech,
Astazi este Ziua Pompierilor din Romania. De ce este aceasta data atat de importanta

In fiecare an, pe data de 13 septembrie aniversam Ziua Pompierului din Romania. Evenimentul anual ne ofera ocazia de a ne aduce aminte episodul glorios din istoria nationala, lupta de pe Dealul Spirii purtata de compania de pompieri din Bucuresti impotriva ostirii otomane. Ziua Pompierilor din Romania zi importanta Pompierii sunt sarbatoriti incepand din anul . continuă pe Playtech

Ziua Pompierilor. Sambata, vizitatorii mari si mici sunt asteptati la exercitii demonstrative in parcul Carol

Pompierii din Romania comemoreaza in data de 13 septembrie 171 de ani de la batalia din Dealu Spirii. Aceasta batalie a ramas in memoria neamului romanesc drept un act eroic al pompierilor militari in apararea Revolutiei de la 1848.

Ziua Pompierilor. Ce mesaj le-a transmis premierul Viorica Dancila salvatorilor de vieti

Ziua pompierilor este marcata in fiecare an la 13 septembrie. Este data la care, in anul 1848, a avut loc Batalia din Dealul Spirii, o lupta eroica purtata de pompierii militari, condusi de locotenentul Pavel Z?.

Orban: Ziua Pompierilor, dedicata celor care isi risca viata pentru a salva vieti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma, intr-un mesaj de Ziua Pompierilor, ca aceasta zi este dedic.

13 septembrie Ziua Pompierilor. Manifestari la Turnu Severin

Pompieri militari mehedinteni au organizat vineri o serie de actiuni prin care s-a marcat Ziua Pompierilor, sarbatorita in fiecare an la data de 13 septembrie.

Dancila, de Ziua Pompierilor: in cei 171 de ani ati reusit sa stergeti multe lacrimi si sa umpleti suflete de recunostinta

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj de ziua pompierilor in care subliniaza ca Guvernul Romaniei este alaturi de pompieri si ca alocam resursele financiare necesare unei bune functionari a institutiei.

Record de alcoolemie intr-un judet din Romania. Ce a patit soferul cu 1,92 mgl in aerul expirat

Un sofer din judetul Braila a fost prins de politisti in timp ce conducea pe drumurile publice cu o alcoolemie de 1,92 mgl. Este cea mai mare alcoolemie care a fost depistata in acest an la conducatorii auto din Braila. Record de alcoolemie in Braila: 1,92 mgl in aerul expirat Politistii braileni au anuntat ca .

Cazul Sorina. Decizie definitiva a Tribunalului Olt cu privire la plecarea din Romania alaturi de familia adoptiva

Tribunalul Olt a respins apelul facut de procurorul general in cazul Sorinei, cu privire la interzicerea parasirii teritoriului Romaniei. Fetita din Baia de Arama, judetul Mehedinti, se afla in Statele Unite ale Americii alaturi de familia adoptiva. Decizia judecatorilor este definitiva. Tribunalul Olt a dat o decizie definitiva in cazul plecarii Sorinei din Romania Respinge .

Iulia Fratila a plecat din Romania, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala crunta. Cat de mult s-a schimbat

Iulia Fratila s-a retras de mai bine de 10 ani din lumea publica. Frumoasa, care odinioara facea furori cu trupul bine sculptat si cu pletele sale blonde, a ales sa paraseasca Romania, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala cumplita. Cum arata acum si care mai este starea sa? Cat de mult s-a schimbat .

DOCUMENT Care sunt cele 172 de medicamente pentru care se interzice exportul paralel: Cisplatin si Bleomicin, citostatice esentiale care lipsesc de cativa ani din Romania, pe lista

Ministerul Sanatatii a publicat lista celor 172 de medicamente - citostatice si imunosupresoare - pentru care intentioneaza sa interzica timp de 6 luni exportul paralel, una dintre principalele cauze ale crizelor de medicamente din Romania. Pe lista figureaza citostatice esentiale, precum Cisplatin si Bleomicin, care lipsesc constant de pe piata din Romania in ultimii ani. Sorina Pintea suspenda temporar exportul paralel de citostatice si imunosupresoare - una dintre principalele cauze ale crizelor de medicamente din Romania.

Sorina Pintea suspenda temporar exportul paralel de citostatice si imunosupresoare - una dintre principalele cauze ale crizelor de medicamente din Romania

Ministerul Sanatatii a decis sa suspende temporar - pentru 6 luni - exportul paralel de citostatice si imunosupresoare vitale pentru pacientii bolnavi de cancer sau care au suferit un transplant si care sunt insuficiente pe piata din Romania, a anuntat vineri ministrul Sorina Pintea. Exportul paralel reprezinta o cauza a riscului de disparitie pentru 46% din medicamentele oncologice din Romania, arata un raport realizat in anul 2018 de Observatorul Roman de Sanatate in parteneriat cu Asociatia Daruieste Viata. DOCUMENT Care sunt cele 172 de medicamente pentru care se interzice exportul paralel: Cisplatin si Bleomicin, citostatice esentiale care lipsesc de cativa ani din Romania, pe lista.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )