Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iulia Albu o desfiinteaza din nou pe Andreea Balan, din punct de vedere vestimentar. Sunt daramata!

Playtech Playtech,
Iulia Albu o desfiinteaza din nou pe Andreea Balan, din punct de vedere vestimentar. Sunt daramata!

Iulia Albu a postat astazi cel mai recent episod al productiei sale La cafea cu Iulia Albu. Episodul cu numarul 5, din cadrul vloggului ei pe care il promoveaza pe YouTube vizeaza, ca de fiecare data tinutele mai multor vedete din Romania si nu numai. De aceasta data, cele 23 de minute care fac parte . continuă pe Playtech

Lidia Buble, laudata de Iulia Albu. Cum a reusit sa o impresioneze iubita lui Razvan Simion

In episodul cu numarul 5 din cadrul vloggului La cafea cu Iulia Albu pe care il promoveaza pe canalul ei de YouTube, stilista a comentat tinutele cu care s-au imbarcat vedetele in cadrul Gala ELLE Style Awards, editia 2019, care a avut loc la Palatul Parlamentului saptamana aceasta. in vreme ce Iulia Albu a criticat .

Andreea Balan si Andreea Antonescu, aparitii uimitoare la un eveniment monden. De ce s-au uitat toti invitatii lung dupa ele

Andreea Balan si Andreea Antonescu si-au facut aparitia la un eveniment monden. Datorita vestimentatiilor pe care le-au purtat, cele doua au furat privirile tuturor. Cum s-au prezenta artistele? Andreea Balan si Andreea Antonescu, aparitii de senzatie la un eveniment monden Dupa socul pe care l-au primit fanii trupei Andre, dupa reunirea formatiei, acestia au trebuit .

BOMBA in showbiz! ANDREEA BALAN, iNSARCINATA PENTRU A TREIA OARA? Avem PRIMELE IMAGINI (GALERIE FOTO)

Andreea Balan este insarcinata pentru a treia oara?! SECRETUL LUI FUEGO A IESIT LA IVEALA! EA E FEMEIA DIN VIATA CANTARETULUI! SOC TOTAL PENTRU IRINA LOGHIN Vestea nua fost confirmata, dar.

VESTEA MOMENTULUI! Andreea Balan asteapta cel de-al treilea copil?! Primele imagini cu burtica de gravida au facut inconjurul internetului (GALERIE FOTO)

Mii de fani suntentuziasmati de reunirea trupei Andre. REGRETE ETERNE PENTRU VIORICA DANCILA! Andreea Balan si Andreea Antonescuau fost felicitate,.

ATAC FARA PRECEDENT! Andreea Balan, FURIOASA din cauza din cauza celei de-a treia sarcini! DECLARATII COPLESITOARE despre momentele delicate prin care trece

Andreea Balan s-a infuriat! SOCANT! DETALII DESPRE INCINERAREA MONICAI TATOIU! DETALII ULUITOARE Totul a pornit de la zvonul ca ar fi insarcinata pentru a treia oara.

Nicolae Ceausescu, la un pas sa fie pus din nou in fruntea tarii, cu cateva ore inainte de executie. Ce s-a intamplat

La 30 de ani de la Revolutia Romana, inca mai ies la iveala secrete cutremuratoare despre planurile celor care se pregateau sa preia puterea in decembrie 1989. Colonelul Ionel Boeru, cel care a fost comandantul plutonului care i-a executat pe Nicolae si Elena Ceausescu, a marturisit ca dictatorul a fost la un pas sa fie .

Mama Luizei Melencu, din nou la DIICOT: Fata mea traieste. Sustin cu tarie ca nu a trecut prin casa lui Dinca

Mama Luizei Melencu, adolescenta care a disparut in luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de presupusul ei criminal Gheorghe Dinca, merge vineri din nou la DIICOT pentru a studia dosarele anchetei de la Caracal.

Alegatorii britanici merg din nou la vot pentru a treia oara in mai putin de cinci ani

Alegatorii britanici merg din nou la vot pentru a treia oara in mai putin de cinci ani, acesta fiind primul scrutin din ultimii 100 de ani care are loc in decembrie, relateaza BBC.

VIDEO Franta: Sute de mii de manifestanti din nou n strada mpotriva reformei pensiilor

Mai multe sute de mii de persoane au manifestat din nou, marti, pe tot cuprinsul Frantei impotriva controversatei reforme a pensiilor ce urmeaza sa fie prezentata miercuri de executiv, greva continuand mai ales in sectorul transporturilor, relateaza Agerpres citand AFP.

Dinca SOCHEAZA din nou: Cati BANI cere pentru a acorda interviuri!

Monstrul din Caracal a gasit o metoda de a face bani chiar daca este inchis. Barbatul a fost arestat vara aceasta dupa ce le-ar fi omorat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Dinca s-a gandit sa faca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )