Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lacrimi la Marea Neagra, episodul 12. Ce se intampla cu Vedat si Nefes

Playtech Playtech,
Lacrimi la Marea Neagra, episodul 12. Ce se intampla cu Vedat si Nefes

Lacrimi la Marea Neagra, serialul turcesc de pe Kanal D, indragit de multi romani, a ajuns la episodul 12. Ce se intampla vineri, 20 septembrie, cu Vedat si Nefes, personajele principale ale povestii filmate in Trabzon, in nord-estul Turciei? Lacrimi la Marea Neagra, episodul 12 Tahir are nevoie de ceva timp sa se decida daca . continuă pe Playtech

Marea Neagra, monitorizata de Rusia: avertismentul vizeaza o nava militara americana

Tensiunile dintre Rusia si Statele Unite ale Americii s-au acutizat in ultima saptamana din cauza unor exercitii ale marinei SUA din Marea Neagra. Americanii au mai multe nave militare in Marea Neagra. Scopul lor oficial este de a monitoriza activitatea in zona si de a descuraja gesturi agresive din partea Rusiei. Conform declaratiilor oficiale ale .

Moscova avertizeaza ca monitorizeaza atent o nava militara a SUA, in Marea Neagra

Fortele navale din Rusia monitorizeaza cu atentie nava militara americana USS Yuma, aflata in Marea Neagra, si organizeaza exercitii navale, a avertizat luni Administratia Vladimir Putin, relateaza Mediafax.

Ucraina a anulat un contract pentru exploatarea de gaze si petrol din Marea Neagra la care urma sa ia parte si o companie din Romania

Ucraina a anulat un contract pentru exploatarea de gaze si petrol din Marea Neagra, chiar daca implica una dintre cele mai mari investitii facute vreodata in economia sa, relateaza publicatia ucraineana Kyiv Po.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )