Libnet.ro
UNICEF

00:06

Lacrimi la Marea Neagra, episodul 16. Cemil ii da o veste crunta lui Kaleli

Playtech Playtech,
Lacrimi la Marea Neagra, episodul 16. Cemil ii da o veste crunta lui Kaleli

Un nou episod cu noi tensiuni vine in curand. Lacrimi la Marea Neagra aduce alte emotii pentru fanii serialului turcesc. Esma ii va aduce explicatii lui Nefes si Tahir despre cele petrecute. Ce se intampla cu familia Kaleli in episodul cu numarul 16? Lacrimi la Marea Neagra, episodul 16 in casa familiei Kaleli toata lumea . continuă pe Playtech

Episodul 15 din Lacrimi la Marea Neagra, de pe Kanal D. Ce se intampla vineri, 20 septembrie, cu Nefes si Tahir

Serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra de pe Kanal D a ajuns la episodul 15, ce va fi difuzat vineri, in data de 20 septembrie. Ce se intampla cu Vedat si Nefes, punctele centrale ale povestii filmate in Trabzon? Telenovela captivanta cu intriga neprevazuta continua. Episodul 15 din Lacrimi la Marea Neagra, de pe Kanal .

Guvernul vrea sa modifice legea offshore, chiar inainte de vizita lui Dancila in SUA : Legislatie mai prietenoasa pentru companiile care vor sa exploateze gazele din Marea Neagra

Guvernul Dancila vrea sa modifice legea offshore, care reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra, astfel incat companiile petroliere sa poata vinde gazele si prin contracte directe, potrivit.

Guvernul vrea sa modifice legea offshore, chiar inainte de vizita lui Dancila in SUA : Legislatie mai prietenoasa pentru companiile care vor sa exploateze gazele din Marea Neagra

Guvernul Dancila vrea sa modifice legea offshore, care reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra, astfel incat companiile petroliere sa poata vinde gazele si prin contracte directe, potrivit.

Legea Dragnea care a pus pe pauza investitiile la Marea Neagra va fi modificata

Ministerul Energiei propune modificarea celebrei legi offshore promovate de Liviu Dragnea si din cauza careia principalele companii petroliere au pus pe pauza proiectele de investitii pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra.

Guvernul schimba Legea Offshore in favoarea investitorilor din Marea Neagra- proiect de lege

Ministerul Energiei a pus in dezbatere publica un proiect de lege care modifica Legea Offshore, o lege controversata aprobata anul trecut, cu prevederi impuse de Liviu Dragnea si Darius Valcov. Legea nu a fost bine primita de investitorii din domeniul gazelor, motiv pentru care americanii de la ExxonMobil ar intentiona sa renunte la licenta petroliera din Marea Neagra. Prin noul proiect de lege, Guvernul intentioneaza sa relaxeze fiscalitatea pentru investitori, mai ales in conditiile in care au fost scoase la licitatie noi perimetre petroliere. Potrivit surselor HotNews. ro, pana acum nu a fost manifestat un interes foarte mare pentru aceste perimetre, un motiv putand fi chiar legislatia nefavorabila.

Descoperire uluitoare facuta de un scafandru din Constanta in Marea Neagra. E o raritate

Un scafandru profesionist din Constanta a gasit in Marea Neagra o perla neagra, considerata ca fiind foarte rara. Aceasta este de dimensiunea unui bob de mazare si poate ajunge sa coste aproape 2. 000 de.

General american: Rusia incearca sa creeze o noua cortina de fier care trece prin Marea Neagra

Rusia incearca sa ridice o noua cortina de fier, care trece prin Marea Neagra, cu Romania, Turcia, Bulgaria, pe de o parte, si cu Georgia, Ucraina si Republica Moldova, pe de alta parte, pentru a-si putea folosi forta impotriva tarilor care nu fac parte din Organizatia Tratatului Nord-Atlantic NATO), a declarat generalul in rezerva american Ben Hodges, care intre 2014 si 2017 a fost comandant al Fortelor terestre americane in Europa USAREUR), intr-un interviu acordat publicatiei ucrainene Segodnia, potrivit Agerpres.

BAROMETRU Trei sferturi dintre romani vor scoaterea gazelor din Marea Neagra. Rusia are de castigat, daca nu sunt exploatate

Un sondaj lansat vineri arata ca 75,6% din romani sunt de acord cu exploatarea gazelor naturale descoperite la Marea Neagra, iar jumatate sunt de parere ca Rusia are de castigat, daca acest lucru nu se intampla.

Viorica Dancila se va intalni cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii Posibila tema de discutie: Gazele din Marea Neagra

Programul de marti al vizitei premierului Viorica Dancila in SUA cuprinde o intrevedere cu Angel Gurria, secretarul general al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), urmata de o intalnire cu James Richard Perry, secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2716 seconds )