Libnet.ro
UNICEF

06:30

Lidia Buble, laudata de Iulia Albu. Cum a reusit sa o impresioneze iubita lui Razvan Simion

Playtech Playtech,
Lidia Buble, laudata de Iulia Albu. Cum a reusit sa o impresioneze iubita lui Razvan Simion

In episodul cu numarul 5 din cadrul vloggului La cafea cu Iulia Albu pe care il promoveaza pe canalul ei de YouTube, stilista a comentat tinutele cu care s-au imbarcat vedetele in cadrul Gala ELLE Style Awards, editia 2019, care a avut loc la Palatul Parlamentului saptamana aceasta. in vreme ce Iulia Albu a criticat . continuă pe Playtech

HOPA! LIDIA BUBLE, PIPAITA PE POSTERIOR, iN PUBLIC! Razvan Simion A LUAT FOC cand a aflat cine e barbatul care nu s-a mai putut abtine (GALERIE FOTO)

Lidia Buble, una din cele mai sexy artiste din Romania, a avut parte de momente mai putin placute, cand a fost pipaita in public, de un barbat. VEZI AICI GALERIA FOTO Frumoasa artista a facut furori la.

Lidia Buble a fost pipaita pe posterior de un barbat, in vazul lumii. Cum a reactionat iubita lui Razvan Simion

Lidia Buble a avut parte de momente mai putin placute, cand a fost pipaita in public, de un barbat. Cantareata participa la un eveniment monden, care a avut loc marti. La cateva clipe de cand s-a afisat alaturi de alte vedete care au ajuns la gala Elle Style Awards 2019, artista pare sa fi starnit .

Iulia Albu o desfiinteaza din nou pe Andreea Balan, din punct de vedere vestimentar. Sunt daramata!

Iulia Albu a postat astazi cel mai recent episod al productiei sale La cafea cu Iulia Albu. Episodul cu numarul 5, din cadrul vloggului ei pe care il promoveaza pe YouTube vizeaza, ca de fiecare data tinutele mai multor vedete din Romania si nu numai. De aceasta data, cele 23 de minute care fac parte .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )