Libnet.ro
UNICEF

20:17

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 Vezi episodul 7 Live Stream

Playtech Playtech,
Sacrificiul Live Video pe Antena 1 Vezi episodul 7 Live Stream

Joi, 26 septembrie, cu incepere de la orele 20:00, Antena 1 difuzeaza un nou episod din Sacrificiul, serialul cu care postul trustului Intact si-a propus sa cucereasca audientele in aceasta toamna. Productia poarta semnatura binecunoscutei Ruxandra Ion si reuneste in distributie actori tineri, dar si nume grele ale scenei romanesti, printre care Maia Morgenstern, Adriana . continuă pe Playtech

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 Vezi episodul 7 Live Stream

Serialul Sacrificiul a debutat pe data de 11 septembrie, pe micile ecrane. Cu o distributie impresionanta, productia marca Antena 1 i-a tinut pana acum pe telespectatori cu sufletul la gura. Toata lumea se intreaba ce va urma in serialul inspirat din povesti reale. Episodul 7 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video .

Serialul Las Fierbinti Live Video pe Pro TV episodul de marti, 1 octombrie

Serialul Las Fierbinti revine si in aceasta marti, pe 1 octombrie, cu un episod nou-nout. Telespectorii il pot urmari in fata micului ecran de acasa sau online. Cei care s-au obisnuit deja cu aventurile lor pot vedea cea mai noua editie de la 20:30. Las Fierbinti Live Video pe Pro TV episodul de marti, .

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 30 septembrie

Productia serialului Vlad de la Pro TV, a debutat in urma cu 4 saptamani, cu sezonul al doilea, pe 9 septembrie si este difuzata in fiecare luni, de la 20. Serialul, inspirat din povestea lui Monte Cristo, spune povestea lui Adrian Anutei, un barbat care a fost condamnat la inchisoare, dupa ce a fost invinovatit .

Live Stream Online Simona Halep Rebecca Peterson Live Video, in turul 1 la Beijing

Simona Halep 28 de ani, locul 6 WTA) joaca in turul 1 al turneului de la Beijing impotriva sportivei Rebecca Peterson 24 de ani, locul 53 WTA), duminica, 29 septembrie, de la ora 9:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live text .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )