Libnet.ro
UNICEF

22:17

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 Vezi episodul 8 Live Stream

Playtech Playtech,
Sacrificiul Live Video pe Antena 1 Vezi episodul 8 Live Stream

Serialul Sacrificiul continua in seara aceasta de la orele 20:00 pe Antena 1. Serialul romanesc este produs de Dream Film Production, iar regizorul este binecunoscuta Ruxandra Ion cea care a lucra si la Fructul oprit. Trustul Intact si-a propus sa cucereacsa toate audientele cu acest serial in care joaca nume grele ale cinematografiei romanesti. Episodul . continuă pe Playtech

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 Vezi episodul 7 Live Stream

Serialul Sacrificiul a debutat pe data de 11 septembrie, pe micile ecrane. Cu o distributie impresionanta, productia marca Antena 1 i-a tinut pana acum pe telespectatori cu sufletul la gura. Toata lumea se intreaba ce va urma in serialul inspirat din povesti reale. Episodul 7 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video .

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 Vezi episodul 7 Live Stream

Joi, 26 septembrie, cu incepere de la orele 20:00, Antena 1 difuzeaza un nou episod din Sacrificiul, serialul cu care postul trustului Intact si-a propus sa cucereasca audientele in aceasta toamna. Productia poarta semnatura binecunoscutei Ruxandra Ion si reuneste in distributie actori tineri, dar si nume grele ale scenei romanesti, printre care Maia Morgenstern, Adriana .

Serialul Las Fierbinti Live Video pe Pro TV episodul de marti, 1 octombrie

Serialul Las Fierbinti revine si in aceasta marti, pe 1 octombrie, cu un episod nou-nout. Telespectorii il pot urmari in fata micului ecran de acasa sau online. Cei care s-au obisnuit deja cu aventurile lor pot vedea cea mai noua editie de la 20:30. Las Fierbinti Live Video pe Pro TV episodul de marti, .

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 30 septembrie

Productia serialului Vlad de la Pro TV, a debutat in urma cu 4 saptamani, cu sezonul al doilea, pe 9 septembrie si este difuzata in fiecare luni, de la 20. Serialul, inspirat din povestea lui Monte Cristo, spune povestea lui Adrian Anutei, un barbat care a fost condamnat la inchisoare, dupa ce a fost invinovatit .

Sef sub acoperire Live Video pe Pro TV, editia de joi, 3 octombrie

Noul reality show al postului Pro TV, Sef sub acoperire, a avut premiera, joi, 12 septembrie, de la ora 21. 30, la Pro TV, un experiment social fara precedent, asa cum il numeste postul. Pe 3 octombrie va avea loc a patra editie a emisiunii. Editia a 4 a a emisiunii Sef sub acoperire de la .

Celtic - CFR Cluj Europa League 2-0 LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look Sport

Celtic - CFR Cluj Europa League LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look Sport este meciul saptamanii pentru fotbalul romanesc. CFR Cluj disputa al doilea meci din grupele acestei competitii, dupa debutul fulminant.

Celtic - CFR Cluj Europa League LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look Sport. ALERTA cu Dan Petrescu

Celtic - CFR Cluj Europa League LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look Sport este meciul saptamanii pentru fotbalul romanesc. CFR Cluj disputa al doilea meci din grupele acestei competitii, dupa debutul fulminant.

Unde se afla, de fapt, casele in care se filmeaza serialul Sacrificiul, de pe Antena 1

Serialul Sacrificiul, este difuzat de Antena 1, incepand cu 11 si 12 septembrie, de la ora 20. Noul serial Antena 1 produs de Ruxandra Ion, are in distributie actori de exceptie. Sacrificiul este un family drama cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar si pe fapte reale povestite de cunoscuti.

Live Stream Online Celtic CFR Cluj Live Video in grupa E din Europa League

Celtic CFR Cluj se joaca joi, 3 octombrie 2019, de la ora 22:00, in runda cu numarul 2 a grupei E din Europa League. Partida este transmisa in direct de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )