Libnet.ro
UNICEF

22:47

Viorica Dancila si sotul ei, moment de sinceritate asumat de PSD. Cum s-au cunoscut. Am luat-o cu caruta de la gara!

Playtech Playtech,
Viorica Dancila si sotul ei, moment de sinceritate asumat de PSD. Cum s-au cunoscut. Am luat-o cu caruta de la gara!

Viorica Dancila si sotul sau au avut un prim moment de transparenta completa. Cei doi au dezvaluit momentul in care s-au mutat impreuna si episodul de neuitat de cand candidatul de la PSD la prezidentiale a luat viata de la capat, la tara. Viorica Dancila si sotul ei, interviu sincer Viorica Dancila nu a povestit . continuă pe Playtech

La nici doua ore distanta de momentul in care Viorica Dancila a invitat o jurnalista sa-i vada vila din Predeal, PSD a anuntat ca invitatia nu mai este valabila

Viorica Dancila invita, in conferinta electorala de joi seara, o jurnalista sa-i viziteze casa de la Predeal pentru a-i arata ca locuinta este inca neterminata, dar la nici doua ore distanta s-a.

Ce studii are Viorica Dancila si in ce specializari are competenta. Cum a ajuns in PSD

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se lupta pentru Palatul Cotroceni, iar specializarile si competentele celor doi candidati la alegerile prezidentiale au fost subiect de discutie pentru alegatori in ultima perioada. Multi au vrut sa afle ce studii are Viorica Dancila si cum a reusit sa intre in PSD. Ce studii are Viorica Dancila si in .

LIVE TEXT Conferinta de presa Viorica Dancila, joi, ora 18.00. Sefa PSD a evitat sa raspunda la o intrebare foarte incomoda

Dupa ce a organizat o conferinta de presa, marti, in cadrul careia a vorbit doua ore si jumatate si a lansat o serie de atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis, Viorica Dancila a anuntat ca organizeaza o noua dezbatere cu jurnalistii, joi, de la ora 18:00. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a postat un mesaj .

Traian Basescu spune despre Viorica Dancila ca este varful de calitate politica in PSD

Fostul presedinte Traian Basescu spune despre Viorica Dancila ca este varful de calitate politica in PSD si este mai buna decat a lasat imaginea, iar ceilalti lideri social-democrati sunt vai mama lor. Basescu a reafirmat sustinerea sa pentru Klaus Iohannis in al doilea tur al alegerilor si spune ca acesta ar fi trebuit sa mearga la o dezbatere cu contracandidata de la PSD .

Viorica Dancila, o noua dezbatere incendiara. Candidatul PSD la prezidentiale, fata in fata cu jurnalistii - LIVE TEXT si VIDEO

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se confrunta din nou, tot de la distanta. Premierul a invitat din nou jurnalistii la o dezbatere, in cadrul careia isi va prezenta programul de Guvernare, astazi,.

Viorica Dancila, atac la Klaus Iohannis: Eu nu am aroganta de a crede ca voi fi un Presedinte ideal

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, lanseaza un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, despre care spune ca nu a facut nimic in cei cinci ani de mandat. Am avut.

Viorica Dancila, noi stangacii, marti seara: Desi a pretins ca a predat si meditatii de matematica, nu a reusit sa spuna care e aria cercului Moment hilar cand i s-a pus o intrebare in engleza (VIDEO)

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor de duminica, a comis o noua gafa de proportii, marti seara, cand a organizat o conferinta de presa electorala. Desi a pretins ca este.

Viorica Dancila a chemat toata presa la vila roz din Predeal, dar invitatia a fost valabila doar in fata camerelor. Epsiodul controversat, explicat in direct pe B1 TV: Pe scurt, ne trimite PSD niste poze intr-o zi cu soare (VIDEO)

Viorica Dancila a fost protagonista unui moment controversat joi seara, cand a invitat toata presa sa-i vada vila roz din Predeal, pentru ca la nici doua ore distanta PSD sa trimita un comunicat de presa, pr.

Ce le-a cerut Viorica Dancila jurnalistilor aflati in sala, in timpul dezbaterii. Va rog sa va uitati!

Viorica Dancila a sustinut, marti, o conferinta de presa de doua ore si jumatate, in cadrul careia a raspuns intrebarilor jurnalistilor. La un moment dat, candidatul PSD la alegerile prezidentiale le-a cerut celor prezenti sa ii verifice tocul de ochelari pentru a se asigura ca nu are casca sau microfon. Viorica Dancila le-a cerut jurnalistilor .

Viorica Dancila a aflat ca la 10 august n-a fost lovitura de stat

Presedintele PSD, fostul premier Viorica Dancila, a declarat ca abia in acest moment a aflat ca la d.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )