Libnet.ro
UNICEF

05:30

Anamaria Prodan, socata de gestul lui Gigi Becali! Cum a refuzat 25 de milioane de euro patronul FCSB

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan, socata de gestul lui Gigi Becali! Cum a refuzat 25 de milioane de euro patronul FCSB

Dennis Man este unul dintre cei mai curtati jucatori de la FCSB. iar forma buna prin care trece a readus in discutie un posibil transfer. Atacantul a marcat doua hat-trickuri in ultimele doua partide, cu Backa Topola si FC Arges. Dar echipa care vrea sa il achizitioneze va fi nevoita sa faca un efort financiar . continuă pe Playtech

Anamaria Prodan, propunere uluitoare: Vreau ca dupa sotul tau, sa fiu numarul 1 Cine isi incearca norocul cu ea

Anamaria Prodan vrea sa propulseze un antrenou nou in domeniul drag sufletului sau, fotbalul. Despre cine este vorba si de ce este tocmai el norocosul care va avea posibilitatea sa o aiba ca indrumatoare pe celebra impresara? Conditia sportvului a fost sa devina numarul 1. Anamaria Prodan vine cu o noua propunere Anamaria Prodan a .

Cum a pierdut Gigi Becali 150.000 de euro intr-o singura noapte, la poker. Dezvaluiri bomba de ultima ora

Regele barbutului face dezvaluiri bomba! Cum a pierdut Gigi Becali 150. 000 de euro intr-o singura noapte, la poker. Detalii incredibile! Gigi Becali a pierdut 150. 000 de euro intr-o noapte Ion Parnica, zis si Regele barbutului, a facut dezvaluiri incendiare despre cea mai tare noapte de poker cu Gigi Becali. Prieteni de peste 40 de ani, .

Ce lovitura da Gigi Becali! Transfera patru fotbalisti de la o rivala si ii baga pe toti in teren cu Slovan Liberec

FCSB este intr-o situatie critica inainte de partida cu Slovan Liberec, din preliminariile Europa Leauge. Mihai Pintilii, antrenorul de conjunctura al formatiei lui Gigi Becali, are doar 9 jucatori de camp valizi. Lotul FCSB este decimat de pandemia de coronavirs. La randul sau a devenit principal dupa ce Toni Petrea a fost si el testat .

Gabriela Firea, nunta de lux. Cate mii de euro i-a dat nasul Gigi Becali in plic. Cat noroc!

Gabriela Firea a avut o nunta impresionanta! Tot peisajul dictat de aranjamente, vestimentatii si invitatii veniti strigau a opulenta. Nasii au fost si ei pe masura, iar darul la finalul serii a aratat si el asta. Cat si-a rupt Gigi Becali din buzunare in ziua cea mare? Gabriela Firea, nunta de mii de euro. Cat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )