Libnet.ro
UNICEF

16:00

Atentie! Gigi Becali, victima pe Facebook. Fake news-uri grave si inselatorii de mii de euro

Playtech Playtech,
Atentie! Gigi Becali, victima pe Facebook. Fake news-uri grave si inselatorii de mii de euro

Atentie! Gigi Becali este victima pe Facebook. Este vorba de Fake news-uri grave si inselatorii de mii de euro. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Gigi Becali, victima hackerilor pe Facebook. Este inselatorie de mii de euro Gigi Becali a devenit victima pe Facebook, fiind vorba de fake news-uri grave si . continuă pe Playtech

Ce a facut Raed Arafat in scandalul anului cu Gigi Becali. Decizia luata de seful DSP

Ce a facut Raed Arafat in scandalul anului cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a povestit ce a facut seful ISU dupa ce presa a scris despre FCSB ca ar trebui sa intre in carantina la venirea din cantonamentul din Turcia. Gigi Becali acuza presa ca ii pune in cap lumea fotbalului. Ce a facut .

Pe cine santajeaza Gigi Becali. S-a aflat acum ce a putut face: Asa vreau. Sa te inveti minte

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre situatia capitanului echipei, si anume, Florin Tanase, care refuza sa mai semneze un nou contract cu echipa ros-albastra. Pe cine santajeaza Gigi Becali Florin Tanase, crescut de Viitorul, a ajuns la echipa FCSB in vara anului 2016, contra sumei de 1,5 milioane de euro. Acesta a jucat 13 .

Ce oferta a putut sa ii faca Gigi Becali lui Catalin Morosanu. S-a aflat acum secretul pastrat de sportiv

Catalin Morosanu, concurent al sezonului 2 Survivor Romania, a povestit abia acum ce oferta a putut sa ii faca Gigi Becali in urma cu cativa ani. Sportivul a spus tot despre momentul care i-ar fi schimbat viata. Becali i-a facut o oferta de zile mari lui Morosanu in varsta de 36 de ani, Catalin Morosanu .

Cum il santajeaza Gigi Becali pe Florin Tanase, care refuza sa semneze un nou contract cu FCSB

Gigi Becali negociaza dur cucapitanului echipei, Florin Tanase, caremai cateva lunide contract cu FCSB si refuza sasemneze un nou contract. Becali a aplelat la santaj cand.

Drama lui Dinamo continua. DDB nu exclude varianta ca in spatele lui Cortacero sa fie chiar Gigi Becali: Are bani, isi permite, a fost lovit rau de tot de coregrafia cu City

Daniel Sendre, purtator de cuvant al programului Doar Dinamo Bucuresti, nu exclude posibilitatea ca Gigi Becali sa fie in spatele lui Pablo Cortacero. Membrul DDB a explicat ca omul de afaceri si-ar permite.

Blocat la FCSB: Suma colosala pe care vrea sa o primeasca Gigi Becali pentru Olimpiu Morutan

Gigi Becali a ajuns din nou subiect de glume in online. Cunoscut pentru sumele halucinante pe care le cere pe jucatori, omul de afaceri nu vrea sa-i dea drumul lui Olimpiu Morutan fara o suma colosala in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )