Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cate mii de euro are Traian Basescu pe card! El chiar isi poate cumpara orice, oricand

Playtech Playtech,
Cate mii de euro are Traian Basescu pe card! El chiar isi poate cumpara orice, oricand

Traian Basescu are atat de multi bani pe card incat isi poate cumpara orice, oricand doreste. Fostul presedinte, actual candidat la Primaria Capitalei la alegerile locale 2020, are nu mai putin de 70000 de euro pe card. Traian Basescu are zecii de mii de euro pe card. Ce venituri are fostul presedinte al Romaniei Traian . continuă pe Playtech

Cove, salariu colosal! Cate mii de lei castiga, de fapt, lunar. Romanii fac suma asta in 2-3 ani

Cove se bucura de un salariu impresionant! Eperienta i-a adus in cele din urma o suma frumoasa luna de luna. Cat castiga celebrul prezentator de televiziune de la Vorbeste Lumea? Unii romani fac suma asta in 2-3 ani. Ce salariu are Gabriel Covesanu? Gabriel Covesanu este deja de zeci de ani prezent pe micile ecrane, .

Traian Basescu: La totalul UE, fraudarea TVA este 360 de miliarde, din care Romaniei ii revin doar 6 miliarde. Una e procentul, alta e valoarea absoluta

Eurodeputatul Traian Basescu, candidat al PMP la Primaria Capitalei, a explicat ca fraudarea TVA la nivelul UE este de 360 de miliarde de euro, din care Romaniei ii revin doar 6 miliarde. Una e procentul,.

TRAIAN BASESCU: Basescu propune construirea de micro-termocentrale pentru reducerea poluarii in Capitala

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, isi propune reducerea poluarii in Bucuresti la jumatate prin construirea de micro-termocentrale in co-generare, amplasate in nordul Bucurestiului pentru cartierele Aviatiei si Tei) si in Titan, cu randament intre 70-75%, comparativ cu randamentul actual al CET-urilor, care este de 35-40%, scrie Agerpres.

Alegeri locale 2020. Traian Basescu a dezvaluit marele proiect pentru Primaria Capitalei. Totul din fonduri europene

Traian Basescu, Candidatul PMP la Primaria Capitalei a inceput o campanie concertata de comunicare a programului sau pentru Capitala. Fostul presedinte a Romaniei explica pas cu pas solutiile pentru problemele cu care se confrunta in acest moment locuitorii Bucurestiului. Marele proiect a lui Traian Basescu. Totul din fonduri europene Fostul presedinte a propus un proiect .

Traian Basescu a fugit de SPP pentru o femeie. Ce s-a intamplat, de fapt, si cum a reusit sa scape de paza

Suparat fiind ca nu i s-a permis sa mearga la localul in care canta artista sa preferata, Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a pus la cale un plan pentru a scapa de ofiterii de la Serviciul de Paza si Protectie. Traian Basescu a fugit de SPP pentru o femeie Cu siguranta, Traian Basescu este .

TRAIAN BASESCU: Nu ma voi opri dintr-o cursa electorala; e ca si cum i-ai spune unui avion: opreste putin

Fostul presedinte Traian Basescu, candidat din partea PMP la Primaria Capitalei, a declarat luni ca niciodata nu se va opri dintr-o cursa electorala, pentru ca e ca si cum i-ai spune unui avion la 11. 000 de metri: and Opreste putin! and Eu sunt avionul, scrie Agerpres.

Traian Basescu cere votul prin corespondenta la alegerile locale

Fostul presedinte Traian Basescu, actualul candidat al PMP la functia de primar general al Capitalei.

Traian Basescu: Ar trebui introdus votul prin corespondenta, pentru ca altfel va fi o participare foarte slaba la vot

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, considera ca exista riscul unui prezente mici la alegerile locale din 27 septembrie si a amintit ca a cerut introducerea votului prin corespondenta si a vo.

Traian Basescu, despre Nicusor Dan: Pentru o astfel de inregistrare, nepotul meu a facut trei ani de inchisoare. Asta e trafic de influenta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, legat de inregistrarea cu Nicusor Dan, ca intr-un caz similar nepotul sau a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare pentru promisiune de trafic de influenta.

Traian Basescu: Desfiintarea Doi si-un sfert, un act de fraternitate cu clanurile interlope. Dacian Ciolos n-a tinut cont nici de strategiile de securitate nationala, nici de strategiile de aparare (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat ca Dacian Ciolos n-a tinut cont nici de strategiile de securitate nationala, nici de strategiile de aparare atunci cand, din postura de premier, a desfiintat serviciul secret.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )