Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cea mai profitabila afacere in plina criza. Fetele castiga si 12.000 de euro pe luna, veniturile au explodat pe internet

Playtech Playtech,
Cea mai profitabila afacere in plina criza. Fetele castiga si 12.000 de euro pe luna, veniturile au explodat pe internet

Izolarea la domiciul vine cu beneficiile ei. Desi multi spun ca este o metoda neortodoxa de a castiga bani, acest loc de munca va exista multa vreme de acum incolo. Iar cum totul s-a mutat, in aceste vremuri grele, pe Internet, industria de videochat a cunoscut un real succes, devenind cea mai profitabila afacere in . continuă pe Playtech

Ce se intampla la Catedrala Mantuirii Neamului, in plina criza. Ce spun reprezentantii Patriarhiei

In plina epidemie de coronavirus, majoritatea santierelor s-a oprit, motiv pentru care poti numara pe degete unde mai este miscare. La fel se intampla si in cel mai mare santier din Romania, cel de langa Palatul Parlamentului, acolo unde se ridica Catedrala Mantuirii Neamului si unde doar o mana de oameni se incapataneaza sa ramana .

Zeci de pasageri inghesuiti in autobuzele STB. Imagini uluitoare in plina criza sanitara

Masura luata de STB de a reduce numarul de vehicule de transport in comun cu pana la 25% ar putea sa creeze mai multe probleme decat sa bemeficiile la care s-au gandit sefii institutiei. Astfel, in plina pandemie de coronavirus, oamenii se inghesuie mai ceva decat in zilele aglomerate in autobuze. Fotografiile publicate de g4media. ro .

Se dau bani pentru romani. Ce si cum trebuie sa faca acum angajatorul ca sa primesti beneficiile in plina criza

Astazi au avut loc de declaratii de presa sustinute de ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si de seful Cancelariei Prim-Ministrului, Ionel Danca. Se dau bani pentru romani Astfel ca, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat, vineri, in ce fel a fost simplificata procedura pentru acordarea de somaj tehnic pentru angajatii romani care sunt .

Un fermier din Valcea da un adevarat exemplu. Cum a decis sa isi ajute semenii in plina criza fara precedent

Gest impresionant al unui fermier din Valcea. Barbatul sare in ajutorul tuturor persoanelor sau institutiilor care au nevoie si isi doneaza toata productia de ceapa pe care o are. La scurt timp dupa ce a facut anuntul pe pagina sa de facebook, zeci de oameni l-au contactat si i-au cerut sa-i aprovizioneze. Chiar si o .

Radu Valcan, cea mai trista veste dupa filmarile pentru Insula Iubirii. A anuntat-o deja pe Adela Popescu

Radu Valcan si echipa de filmare de la Insula Iubirii au ajuns in Republica Dominicana, la inceputul lunii martie, pentru a filma sezonul sase al reality show-ului de la Antena 1. Astazi, 23 martie, toti revin acasa, insa, in contextul crizei sanitare, s-au petrecut unele lucruri neprevazute de staff inainte de a apasa butonul REC.

Stare de urgenta. Activitatea Ministerului de Interne este cea mai importanta din ultimii 30 de ani

Ministerul de Interne are, in aceasta perioada, cea mai importanta activitate din ultimii 30 de ani.

Medicamentele anti-inflamatoare ar agrava simptomele infectarii cu COVID-19 Un barbat de 28 de ani, cea mai tanara victima a noului coronavirus din Franta

Un barbat in varsta de 28 de ani a murit, duminica, la Nisa, din cauza unei insuficiente respiratorii acute legate de COVID-19, devenind astfel cea mai tanara victima facuta de noul coronavirus in Franta,.

in plina criza COVID-19, Primaria Sectorului 5 cumpara hartie igienica de peste 16.000 de euro. Senatul vine tare din urma, cu o achizitie de 13.000 de euro

Primaria Sectorului 5, prin Directia Generala de Asistenta Sociala, a ahizitionat pe 23 martie, hartie igienica de circa 16. 700 de euro cu tot cu TVA, potrivit datelor din sistemul electronic de achizitii publice. Mai exact 60. 185 role de hartie igienica in doua straturi, pretul fiind de 1,15 lei bucata. Firma care va furniza produsul este PANTERRA OVERLAND.

HOROSCOP. Lordul karmei Saturn intra in Varsator dupa 29 ani. Ce va urma in plina criza de coronavirus

Saturn in Varsator este unul din cele mai anticipate tranzite astrale ale anului 2020. In Lumina crizei mondiale cauzata de coronavirus, cu efectele sale de domina, Saturn in Varsator pare sa fie un tranzit cheie care ne poate arata incotro se indreapta tot ce se intampla acum.

VTEX: Cea mai mare provocare a comertului online - adaptarea la noul context

Retailerii din Romania vor fi nevoiti sa isi schimbe radical perspectiva din care privesc activitatea comerciala in urmatoarea perioada, sa fie flexibili si sa se adapteze cat mai repede la noul context, in caz contrar magazinele online risca sa iasa din activitate, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )