Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cine a castigat imunitatea la Asia Express. Echipa care a primit amuleta

Playtech Playtech,
Cine a castigat imunitatea la Asia Express. Echipa care a primit amuleta

In editia de ieri a emisiunii Asia Express, concurentii au avut parte de mai multe evenimente prin Filipine si Taiwan. Dar cea mai importanta a fost cursa pentru amuleta. Cine a primit 1. 000 de euro? Cine a castigat imunitatea la Asia Express? in editia de ieri, 22 martie, din celebra competitie Asia Express, s-a dat . continuă pe Playtech

Trecutul trist al lui Alex Abagiu de la Asia Express. Cine i-a luat primii bani castigati

Alex Abagiu este o persoane extrem de cunoscuta acum in lumea make-up-ului, dar felul in care a crescut pe partea profesionala a fost o incercare. Care este trecutul trist al concurentului de la Asia Express si cine i-a luat primii bani castigati? Trecutul trist al lui Alex Abagiu Alex Abagiu este in top-ul celor mai .

Ce se intampla, de fapt, la Asia Express. Razvan Fodor: Mor de suparare ca nu poate sa vada lumea tot

Au zece ani de casnicie si 13 ani de relatie, timp in care nu au mai fost niciodata despartiti cum s-a intamplat recent, la Asia Express, emisiunea de la Antena 1 in care noua echipe traiesc aventura vietii lor in Filipine si Taiwan. Ce a insemnat aceasta experienta pentru Razvan Fodor si pentru sotia sa, .

Asia Express: Adda a ajuns pe mainile medicilor. Ce a patit concurenta de la Antena 1

In Asia Express, sezonul 3, episodul 17, Adda trece prin momente grele. Efortul depus in zilele anterioare isi spune cuvantul, astfel ca organismul ei se resimte. Iata ce s-a intamplat cu Adda. Asia Express: Adda a ajuns pe mainile medicilor Adda a marturist ca se simte foarte rau. Ma simteam foarte rau. Efectiv simteam cum .

Ce se intampla cu Gina Pistol si emisiunea Asia Express, la Antena 1. Anuntul oficial de la producatori

Grila de programe a postului Antena 1 se modifica din cauza epidemiei de COVID-19. Ce se intampla cu Asia Express, emisiune prezentata de Gina Pistol si difuzata pe Antena 1? Ce se intampla cu Gina Pistol si emisiunea Asia Express? Epidemia de COVID-19 a modificat programul show-urilor televizate, in special a celor in direct sau .

Antena 1 isi modifica grila de programe din cauza pandemiei: cand va fi difuzat reality show-ul Asia Express FOTO

Antena 1 a anuntat schimbari in grila postului din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, mai multe emisiuni au fost scoase, iar altele, cum e Asia Express, vor fi difuzate in mai multe zile pentru a umple golurile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )