Libnet.ro
UNICEF

18:00

Pe cine santajeaza Gigi Becali. S-a aflat acum ce a putut face: Asa vreau. Sa te inveti minte

Playtech Playtech,
Pe cine santajeaza Gigi Becali. S-a aflat acum ce a putut face: Asa vreau. Sa te inveti minte

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre situatia capitanului echipei, si anume, Florin Tanase, care refuza sa mai semneze un nou contract cu echipa ros-albastra. Pe cine santajeaza Gigi Becali Florin Tanase, crescut de Viitorul, a ajuns la echipa FCSB in vara anului 2016, contra sumei de 1,5 milioane de euro. Acesta a jucat 13 . continuă pe Playtech

Cum il santajeaza Gigi Becali pe Florin Tanase, care refuza sa semneze un nou contract cu FCSB

Gigi Becali negociaza dur cucapitanului echipei, Florin Tanase, caremai cateva lunide contract cu FCSB si refuza sasemneze un nou contract. Becali a aplelat la santaj cand.

Ce oferta a putut sa ii faca Gigi Becali lui Catalin Morosanu. S-a aflat acum secretul pastrat de sportiv

Catalin Morosanu, concurent al sezonului 2 Survivor Romania, a povestit abia acum ce oferta a putut sa ii faca Gigi Becali in urma cu cativa ani. Sportivul a spus tot despre momentul care i-ar fi schimbat viata. Becali i-a facut o oferta de zile mari lui Morosanu in varsta de 36 de ani, Catalin Morosanu .

Cum a reactionat Tania Budi, dupa ce a fost acuzata ca a avut o relatie cu Gigi Becali: Sigur voi castiga! (Exclusiv)

Acuzata de fostul deputat Cristian Rizea PSD ca ar fi avut o relatie interzisa cu Gigi Becali, Tania Budi a reactionat si a spus adevarul. Fosta iubita a lui Catalin Botezatu e foc si para! Ce spune Tania Budi despre relatia cu Becali in urma cu doar cateva zile, Cristian Rizea, un apropiat al patronului .

Blocat la FCSB: Suma colosala pe care vrea sa o primeasca Gigi Becali pentru Olimpiu Morutan

Gigi Becali a ajuns din nou subiect de glume in online. Cunoscut pentru sumele halucinante pe care le cere pe jucatori, omul de afaceri nu vrea sa-i dea drumul lui Olimpiu Morutan fara o suma colosala in.

EXCLUSIV Unde a fost Ioana inainte de scandalul cu Ilie Nastase. S-a aflat acum, oare e motivul altercatiei?!

Ioana Nastase 45 de ani), jumatatea lui Ilie Nastase, se afla acum la rascruce de drumuri. inca nu a decis daca va mai continua casnicia cu fostul mare jucator de tenis, dupa scandalul de Sf. Ion, cand a sunat speriata la 112, pentru a cere protectia Politiei in fata reactiilor complet neasteptate ale celebrului sot.

EXCLUSIV Iulia Albu, dosar penal si inchisoare?! Vestea e crunta: pericolul nestiut care s-a aflat acum

Razboiul dintre Mihai Albu si fosta sa sotie este departe de a se incheia. Designerul a depus doua plangeri penale impotriva Iuliei iar incalcarea unei hotarari judecatoresti poate fi pedepsita chiar cu inchisoarea. Mihai Albu, plangeri penale impotriva fostei sotii. Iulia Albu, pasibila de inchisoare pentru incalcarea unei hotarari judecatoresti Mihai si Iulia Albu au .

Printesa Diana, avertizata chiar de William. Barbatul atat de rau de care s-a aflat acum

Fostul iubit al Diana, Hasnat Khan, a expus modul in care Martin Bashir, descris de acesta ca fiind viclean, a pradat printesa. Khan a spus ca reporterul BBC i-a umplut capul cu gunoi pana cand printul William, pe atunci adolescent, a avertizat-o pe Lady Di in privinta lui: Mami, nu este o persoana buna, conform .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )