Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a ratat Ianis Hagi 15 milioane de euro. Banii, pierduti din cauza tatalui sau

Playtech Playtech,
Cum a ratat Ianis Hagi 15 milioane de euro. Banii, pierduti din cauza tatalui sau

Dupa un sezon de mare succes la Glasgow Rangers, echipa din Scotia, s-a aflat cum a ratat Ianis Hagi un contract de 15 milioane de euro. Mai mult, banii au fost pierduti din cauza tatalui sau. Ianis Hagi a pierdut 15 milioane de euro Fiind considerat unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal de . continuă pe Playtech

Care este marele defect al lui Ianis Hagi. Detaliul observat de britanici. Au dreptate?

Echipa tanarului zecar Ianis Hagi a castigat in ultima etapa un meci foarte important. Derby-ul dintre Glasgow Rangers si Celtic s-a terminat cu victoria celor de la Rangers cu unu la zero. Ca si in meciul precedent, Ianis Hagi a fost pe banca de rezerva. Legenda Rangers Mark Hateley simte ca lui Ianis Hagi ii .

DigiSport: Ianis Hagi, gata sa infrunte Liverpool in optimile UCL! Motivul pentru care Leipzig forteaza transferul romanului

Ianis Hagi ar putea face din nou pasul la o echipa din UEFA Champions League - RB Leipzig si-a reinnoit interesul pentru mijlocasul roman.

Gerrard, declaratii superbe despre Ianis Hagi: Cum l-a evidentiat dupa derby-ul cu Celtic

Dupa ce a adunat doua goluri si doua pase decisive, in ultimele patru meciuri ale lui Rangers, sambata, contra celor de la Cetic, Ianis Hagi 22 de ani) a avut o prestatie, aparent, stearsa. Asta in ochii unui simplu spectator, pentru ca analiza antrenorului arata ca romanul s-a incadrat perfect in planul tactic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )