Libnet.ro
UNICEF

16:30

CURS BNR 7 ianuarie 2021. Asediul din America a dus la explozia euro

Playtech Playtech,
CURS BNR 7 ianuarie 2021. Asediul din America a dus la explozia euro

Astazi, incepand cu ora 13:00 BNR va publica un nou curs pentru ziua de 7 ianuarie. Evenimentele dramatice din Statele Unite ale Americii ar putea influenta moneda europeana, sau nu? Ramane sa aflam acest lucru dupa ora 13:00, cand vom avea noul curs oficial. Atacul asupra Capitoliului american da peste cap noul curs euro-dolar Dolarul . continuă pe Playtech

Ce spune Calin Georgescu, premierul propus de AUR despre asediul din America: Tricolorul romanesc este prezent

Evenimentele de ieri din Statele Unite ale Americii au avut ecou si aici, pe plaiuri mioritice. De la analisti de politica externa si pana la politicieni, toti au avut ceva de comentat sau de sustinut. Printre cei care a iesit in spatiul public cu mesaje populiste, a fost si Calin Georgescu. Reamintim ca politicianul a .

Curs BNR pentru miercuri, 6 ianuarie 2021. Ce se intampla cu euro astazi- UPDATE

Cursul valutar BNR valabil pentru marti, 6 ianuarie 2021 va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vom afla cat costa cele tranzactionate valute din tara noastra. Vom afla cat costa un dolar american, un euro, un franc elvetian, precum si cati lei va costa o lira .

Curs BNR pentru marti, 5 ianuarie 2021. Ce se intampla cu dolarul american astazi -UPDATE

Cursul valutar BNR valabil pentru marti, 5 ianuarie 2021 va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vom afla cat costa cele tranzactionate valute din tara noastra. Vom afla cat costa un dolar american, un euro, un franc elvetian, precum si cati lei va costa o lira .

Curs BNR pentru luni, 4 ianuarie 2021. Ce se intampla cu moneda europeana astazi -UPDATE

Cursul valutar BNR valabil pentru luni, 4 ianuarie 2021 va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vom afla cat costa cele tranzactionate valute din tara noastra. Vom afla cat costa un dolar american, un euro, un franc elvetian, precum si cati lei va costa o lira .

Cine este barbatul cu coarne care a luat cu asalt Capitoliul din America. Ce secret murdar ascunde

S-a aflat cine este barbatul cu coarne care a luat cu asalt Capitoliul din America. Ce secret murdar ascunde acesta, vedeti in articolul de mai jos. Cine este intrusul cu coarne de la Capitoliu. A devenit cunoscut pe toata planeta Lumea a aflat cine este, de fapt, barbatul cu coarne care a intrat cu forta .

CTP a dejucat planul lui Donald Trump. Ce ar vrea sa faca, de fapt, din America: Terorism

Ieri ar fi trebuit sa fie ziua cea mare in America. La Capitoliu ar fi trebuit ca ieri sa fie validat Joe Biden ca Presedinte. Numai ca, si nimeni nu se astepta la asta, lucrurile au degenerat in violente de strada. Un numar impresionant de adepti ai fostului Presedinte Trump, au luat cu asalt Capitoliul.

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea in Romania in ianuarie 2021. Se schimba tot

Vremea continua sa fie neobisnuit de calda si zilele urmatoare. Sunt active alerte meteo de ploi si viscol. Situatia se va schimba, insa, din 11 ianuarie 2021. Anuntul ANM pentru urmatoarele patru saptamani. Informate meteo ANM: cum va fi vremea in Romania in ianuarie 2021 Vremea va fi in aceasta saptamana mai calda decat normalul .

Horoscopul banilor ianuarie 2021. Zodia care pierde enorm la inceput de an. Va suferi mult de tot

Horoscopul banilor pentru luna ianuarie 2021 aduce multe surprize pentru nativii Zodiacului. Pentru unii va fi o luna incarcata cu bani, pentru altii se vor constata pierderi majore. Iata, pe larg, previziunile astrale. Horoscopul banilor ianuarie 2021 pentru fiecare zodie Berbec Berbecii nu au avut deloc ghinion in 2020. Desi a fost un an dificil .

Rezultate Loto 649. Numerele extrase joi, 7 ianuarie 2021

Joi, 7 ianuarie 2021, au avut loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc. Numerele extrase joi,7 ianuarie 2021: Loto 649: 31, 49, 45, 37, 17, 16 Loto.

Horoscop 8 ianuarie 2021. Se anunta o zi foarte stresanta. Ce zodii nu au deloc noroc azi

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul pentru 8 ianuarie 2021. Din pacate, se anunta o zi de vineri foarte stresanta si fara noroc pentru aceste zodii. Cat despre numerele norocoase ale zilei acestea sunt 2, 4, 6, 34 si 46, in timp ce culorile speciale sunt roz, mov si galben deschis. Horoscop vineri, 8 ianuarie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )