Libnet.ro
UNICEF

21:32

Curs valutar BNR pentru luni, 21 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR pentru luni, 21 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 21 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 21 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, azi, 21 septembrie 2020. Vremea va deveni calda pentru ultima decada a lunii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 21 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va deveni calda pentru ultima decada a lunii. Temperaturile maxime se vor.

Horoscop luni 21 septembrie. Zodiile care au mare noroc azi

In horoscop, Mercur si Pluto in Capricorn marcheaza aceasta zi de luni cu mare intensitate. Gandurile tale circula rapid, concentrate ca un laser pe un singur obiectiv astazi. Aveti grija ca mergeti pe cai negative. Horoscop luni 21 septembrie Foloseste aceste stele puternice pentru a taia raul din radacina si pentru a ajunge la esentaproblemei.

Horoscop rune 21-21 septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Gemenii primesc raspunsuri, iar Fecioarele vor da lovitura

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru saptamana 21-27 septembrie.

Coronavirus in Romania, 21 septembrie 2020. O veste buna! Numarul cazurilor a scazut

Coronavirus in Romania, 20 septembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a publicat, astazi, un nou bilant al pandemiei de coronavirus, care arata ca in ultimele 24 de ore, numarul cazurilor de COVID-19 a scazut.

Curs valutar BNR vineri, 18 septembrie. Cat costa un euro

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar! Iata aici sau pe site-ul oficial al BNR noile valori ale monedelor de circulatie internationala, dar si schimbarile Indicelui ROBOR! Care sunt noile cotatii? Curs BNR pentru vineri, 18 septembrie Banca Nationala a Romaniei pune din nou la dispozitie romanilor noul curs.

Horoscop 21 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii au Luna in semnul zodiacal, Capricornii primesc o mana de ajutor

Stim sa ne aparam interesele astazi si asta este foarte bine, dar atentie la interesele altora care v-ar putea face rau. O zi grozava pentru toata lumea, pentru ca ori castigam, ori evitam o pierdere.

MACRO NEWSLETTER 21 septembrie 2020

Preturile de consum din zona euro au scazut cu o rata anuala de 0,2% in august 2020, dupa o crestere de 0,4% in luna precedenta, pe fondul unei noi scaderi lunare de 0,4%. Preturile alimentelor si-au temperat cresterea anuala pana la 1,2%, de la 1,6% in luna precedenta, in conditiile unei scaderi lunare de 0,1%, iar preturile utilitatilor au scazut cu o rata anuala de 1,1%, dupa o scadere de 1,2% in luna anterioara, pe fondul unei cresteri lunare de 0,1%. Indicele core al preturilor si-a temperat cresterea anuala pana la 0,4%, de la 1,2% in luna anterioara, in conditiile unei scaderi lunare de 0,6%. Sursa: Eurostat) .

Vremea o ia razna! Prognoza METEO 21 septembrie 2020

Temperaturile de vara se intorc. Meteorologii anunta ca, de la jumatatea saptamanii, vremea se incalzeste. Valul de aer cald care va intra in tara noastra va influenta temperaturile in majoritatea regiunilor din tara noastra, acestea ajungand pana la 32 grade Celsius.

Horoscop duminica, 20 septembrie 2020. Zodia care primeste un cadou important. Cine se bucura si in dragoste

Astrologii au realizat horoscopul pentru duminica, 20 septembrie 2020, iar ziua se anunta cum nu se putea mai frumoasa pentru multe dintre zodii. Afla si tu ce iti rezerva astrele! Horoscop duminica, 20 septembrie 2020 Ziua de duminica, 20 septembrie 2020 se anunta a fi una extraordinara pentru multe dintre zodii. Astrologii spun ca unii .

Prognoza meteo, azi, 20 septembrie 2020. Vremea va fi predominant frumoasa

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 20 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea in tara va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )