Libnet.ro
UNICEF

19:15

Curs valutar luni, 20 mai. Cat a ajuns sa coste un euro

Playtech Playtech,
Curs valutar luni, 20 mai. Cat a ajuns sa coste un euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, luni, 20 mai 2019, la ora 13:00. in luna aprilie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7583 lei minim de 4,7507 si maxim de 4,7625). Aceeasi medie a fost inregistrata si in luna martie 4,7538, cu minim de 4,7397 si maxim de [] . continuă pe Playtech

Curs valutar vineri, 17 mai. Cat a ajuns sa coste un eruo

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, vineri, 17 mai 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale se vor aplica pentru toate tranzactiile bancare din acest week-end. in luna aprilie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7583 lei minim de 4,7507 si maxim de 4,7625). Aceeasi medie a fost [] .

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE: LUNI 20 MAI 2019. Cine are beneficii in amor?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru LUNI 20 MAI 2019; chiar daca este inceputul saptamanii, ceea ce de regula inseamna munca sau scoala pentru majoritatea dintre noi, exista multa energie romantica ce pluteste in aer si.

Luni, 20 mai, Adevarul iti aduce Puterea sub influenta drogurilor Tania Crasnianski

Luni, 20 mai, cartea Puterea sub influenta drogurilor Tania Crasnianski, autoarea unui alt titlu recomandat si distribuit cu succes impreuna cu Adevarul, Copiii nazistilor - va fi distribuita impreuna cu ziarul. Pachetul ziar si carte va costa 18 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani, in limita stocului disponibil.

HOROSCOP DRAGOSTE 20 MAI. Berbecii trebuie sa isi schimbe atitudinea, Gemenii sunt sfatuiti sa se implice in relatie

Iata horoscop zilnic dragoste pentru LUNI 20 MAI 2019; chiar daca este inceputul saptamanii, ceea ce de regula inseamna munca sau scoala pentru majoritatea dintre noi, exista multa energie.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 20 mai. Berbecii au parte de o surpriza placuta, Taurii termina ceea ce au inceput

Iata pentru LUNI 20 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 20 MAI. Berbecii se intorc in trecut, Gemenii trebuie sa scape de frica

Iata horoscopul zilei de LUNI 20 MAI 2019; dupa Luna plina in Scorpion si intensitatea weekendului, Luna este acum in Sagetator si ne da multa libertate. Ce te simti liber sa faci ? Vrei sa iesi.

Stirile ProTV: Soferii de Uber, Bolt si Clever dispar de pe strazi. Cat a ajuns sa coste o cursa de 30 de lei. VIDEO

Soferii companiilor de ride-sharing ca: Uber, Bolt si Clever dispar de pe strazile Romaniei.

incep lucrarile pentru modernizarea strazii Grivita. Ce tronson va fi inchis circulatiei incepind cu 20 mai

Incepand de luni, 20 mai, ora 09. 00, strada Grivita, intre tronsoanele Bd. Cuza Voda si strada Tudor Vladimirescu, se inchide circulatiei pentru inceperea lucrarilor de modernizare, lucrari ce implica un sistem rutier nou.

CALENDAR ORTODOX 20 MAI. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Lidia din Filipi este cinstita pe 20 mai. Este cunoscuta drept prima crestina din Europa. Din Faptele Apostolilor capitolul al 16-lea) aflam ca dupa ce Pavel predica mai multor femei.

Klaus Iohannis a renuntat la ceremonia dedicata Revolutiei de pe 20 mai, dupa ce a fost contestat

Klaus Iohannis a renuntat la evenimentul de pe 20 mai, de comemorare a victimelor de la Revolutia Romana, dupa ce a fost contestat. in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )