Libnet.ro
UNICEF

14:15

Se dau bani de la stat! Toti romanii beneficiaza de 15.000 de euro pentru a face asta

Playtech Playtech,
Se dau bani de la stat! Toti romanii beneficiaza de 15.000 de euro pentru a face asta

Vesti bune pentru romani. Se dau bani de la stat prin programul Casa Eficienta Energetic. Toti romanii care vor aplica la acest program vor beneficia de 15. 000 de euro pentru a-si eficientiza din punct de vedere energetic locuintele, informeaza un comunicat al Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor. Programul poate fi accesat din data de 15 . continuă pe Playtech

Se dau bani de la stat: cine primeste 2.000 de euro si pana cand se depune cererea

Statul imparte din nou bani pentru a limita efectele negative ale pandemiei. De data asta, a pregatit cate 2. 000 de euro, iar banii se pot obtine doar dupa depunerea unei cereri de finantare.

Se dau bani in plus pentru profesori. Legea intra in Senat. Cat vor primi

Veste extraordinara pentru dascalii din Romania! Marcel Ciolacu a anuntat ca se vor da bani in plus pentru profesori. Suma este considerabila! Anunt important! Se dau bani in plus pentru profesori Marcel Ciolacu a facut un anunt de zile mari pentru toti profesorii din Romania, in plina pandemie de coronavirus. Liderul PSD a declarat ca .

Ce se intampla daca mananci 3 oua pe zi, de fapt. Toti romanii ignora beneficiile astea

Daca, in trecut, unii recomandau consumul cat mai redus de oua, studii recente dau peste cap toate teoriile cu care ne-am obisnuit pana acum. Ce se intampla, de fapt, daca mananci trei oua pe zi? Beneficii nebanuite. Ce se intampla in organism daca mananci trei oua pe zi De-a lungul timpului, banalul ou a fost .

Alimentele care nu ingrasa niciodata, indiferent de ora la care le mananci. Toti romanii trebuie sa le consume

Stiai ca exista alimente care nu ingrasa, indiferent de la ora la care le mananci? Nutritionistii recomanda ca toti romanii sa le consume cu cea mai mare incredere. Alimente care nu ingrasa Specialistii in nutritie vorbesc adesea despre legume si fructe care au calorii negative. Conform acestora, indiferent de cantitatea consumata sau ora la care .

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

Alimentele extrem de periculoase pe care toti romanii le consuma, fara sa stie! Cum recunosti ce e bun pentru tine

Omul modern isi face piata online. Din cateva clickuri, sacosa cu alimente este livrata la usa. Apa, sucuri, mezeluri false si produse lactate, toate a caror eticheta este neverificata, acesta fiind si un pas de neomis, spun specialistii. Pofta buna la otrava. Alimentele periculoase pe care toti romanii le consuma, fara sa stie Fabricarea alimentelor .

Amenzi pentru toti romanii de la bloc care nu respecta legea asta. Sumele ating 1.000 de lei!

Se anunta amenzi drastice pentru toti romanii de la bloc care nu isi vor monta contoare sau repartitoare de caldura. Amenzile sunt unele substantiale si vor ajunge la 1000 de lei. Amenzi de 1000 de lei pentru locatarii de la bloc care nu respecta legea. Ce trebuie sa faca acestia pentru a scapa de sanctiune .

Veste importanta pentru toti romanii care stau la bloc. Preturile vor fi mai mici

Marti, Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu a dat o veste importanta pentru romanii care locuiesc la bloc. Ce preturi se vor micsora din aceasta iarna. Veste importanta pentru romanii care stau la bloc Potrivit ministrului Economiei, gazele naturale s-au ieftinit in Romania. Acesta da asigurari romanilor ca pretul gazelor din acest .

Leguma cu multe beneficii pe care trebuie s-o consumi zilnic. Toti romanii o au in bucatarie

O leguma pe care toti romanii o au in bucatarie este o adevarata sursa de sanatate. Daca o consumi zilnic, poti spune adio colesterolului crescut si, cel mai important, mai ales toamna, te ajuta sa tii virusurile la distanta. Usturoiul, leguma cu multe beneficii pentru sanatate, a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru .

1 din 10 romani are boala asta. Toti romanii trebuie sa stie in ce pericol sunt in pandemie

O boala de care sufera 1 din 10 romani reprezinta un pericol urias in perioada de intensificare a raspandirii COVID-19 in tara. Ce complicatii pot dezvolta, in cazul infectarii cu noul coronavirus? Boala de care sufera sute de mii de romani, pericol in pandemie in contextul exploziei numarului de infectari cu noul coronavirus, in ultimele .

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )