Libnet.ro
UNICEF

07:15

Se dau intre 1.000 si 3.000 de euro pentru romani. Ce persoane cu probleme de sanatate vor primi banii

Playtech Playtech,
Se dau intre 1.000 si 3.000 de euro pentru romani. Ce persoane cu probleme de sanatate vor primi banii

In sfarsit, o veste buna pentru persoanele cu aceste probleme de sanatate! Se dau de la stat intre 1. 000 si 3. 000 de euro pentru romani. Se dau bani pentru acesti romani Deputatul PSD Corneliu Buicu a propus un proiect de lege prin care sa ajute persoanele cu handicap vizual sa-si poata cumpara aparate care sa . continuă pe Playtech

Se dau bani de la stat! Toti romanii beneficiaza de 15.000 de euro pentru a face asta

Vesti bune pentru romani. Se dau bani de la stat prin programul Casa Eficienta Energetic. Toti romanii care vor aplica la acest program vor beneficia de 15. 000 de euro pentru a-si eficientiza din punct de vedere energetic locuintele, informeaza un comunicat al Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor. Programul poate fi accesat din data de 15 .

Fructul care este alimentul perfect pentru romani. Beneficiile minune pe care le are

Toamna, fructul acesta este alimentul perfect pentru romani. Nu multi stiu beneficiile minune pe care nucile le au pentru organism. Nuca, alimentul perfect. Iata ce beneficii are Odata cu venirea toamnei, se coc si nucile, iar medicii recomanda romanilor sa consume acest aliment cat mai des, dat fiind ca beneficiile lui pentru organism sunt uimitoare.

Programul Noua Casa 2020. Care este cel mai ieftin credit pentru romani

Programul Noua Casa 2020 a luat startul pe 1 septembrie iar bancile si-au prezentat deja ofertele pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. Iata care este cel mai ieftin credit pentru romani! Noua Casa 2020. La ce banca ai cel mai ieftin credit Dupa succesul incredibil pe care l-a avut Prima Casa, autoritatile .

Raluca Turcan anunta o schema de decontare de 10 milioane de euro pentru masti si dezinfectanti in universitati

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca Guvernul va lansa o schema de decontare pentru universitati de 10 milioane euro pentru achizitia de masti si dezinfectanti.

Se dau bani de la stat pentru acesti romani. Banii intra chiar astazi

Romanii primesc sume consistente de la stat! Cum poti sa beneficiezi de ele si care sunt conditiie pe care trebuie sa le indeplinesti? Banii intra chiar de azi, 18 septembrie. Iata toate detaliile de care ai nevoie! Cum poti intra in posesia unor bani de la stat? Autoritatile au instituit o schema pentru a le .

Britanicii impun noi restrictii: amenda de pana la 11.000 de euro pentru cei care incalca autoizolarea

Britanicii care nu vor respecta masurile de autoizolare in cazul contaminarii cu noul coronavirus vor fi pedepsiti cu o amenda de pana la 10. 000 de lire sterline 11. 000 de euro), a anuntat guvernul in cursul unei prezentari a noilor reguli vizand.

Uniunea Europeana aloca 150 de milioane de euro pentru livrarea de produse medicale esentiale

Uniunea Europeana UE) ofera un ajutor financiar in valoare totala de 150 milioane euro unui numar de 18 state membre si Marii Britanii pentru a acoperi cheltuielile legate de livrarea in Europa de produse.

Fonduri europene de 1-5 milioane Euro pentru firme IT. Domeniile si conditiile din Programul de digitalizare a IMM

Programul de digitalizare a IMM-urilor, care ofera fonduri nerambursabile de 150 de milioane de euro, a mai avansat putin: zilele trecute s-au publicat in Monitorul Oficial schemele de ajutor de stat si de minimis, cu conditiile de finantare si codurile CAEN eligibile pentru partea destinata firmelor IT.

CULTURA Milioane de euro pentru revitalizarea unor monumente istorice

Ministrul Culturii a semnat contractele de finantare aferente proiectelor de restaurare si revitalizare a unor monumente istorice, cu un buget total de 16 milioane de euro. Apelul a fost lansat in perioada iunie - noiembrie 2019 in cadrul Programului RO-CULTURA, finantat prin Granturile SEE 2014 - 2021. Noua monumente istorice din tara vor beneficia de fonduri nerambursabile si vor fi restaurate in urmatoarele luni, cheltuielile ridicanduse la 77 milioane de lei aproximativ 16 milioane euro).

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )