Libnet.ro
UNICEF

07:45

Gigi Becali a anuntat pretul pentru care vinde FCSB: Asta este suma

Playtech Playtech,
Gigi Becali a anuntat pretul pentru care vinde FCSB: Asta este suma

Gigi Becali a fixat pretul pentru care ar fi dispus sa negocieze pentru vanzarea FC FCSB. 150-200 de milioane de euro este suma pe care spune ca ar putea-o accepta pentru echipa infiintata in 2003. Un pret la fel de realist ca si acelea pe care le fixeaza pentru jucatorii sai. Si care, la fel . continuă pe Playtech

Digisport: Ilie Dumitrescu a avut dreptate! Marea victorie a lui Gigi Becali, dupa ce finantatorul l-a cumintit si pe MM Stoica

Gigi Becali 62 de ani) a anuntat recent ca a reusit sa-l aduca si pe MM Stoica pe calea cea dreapta la FCSB. Adica, nici macar directorul sportiv al ros-albastrilor nu mai are puterea de a se impune in club.

Gigi Becali a reusit primul transfer al verii. Sergiu Bus a semnat cu FCSB. Cum a reusit sa i-l sufle lui Dan Petrescu

FCSB a bifat prima lovitura pe piata transferurilor, in aceasta vara. Gigi Becali a reusit sa-l convinga pe Sergiu Bus, de la Gaz Metan Medias, pentru intarirea compartimentului ofensiv. in.

Gigi Becali anunta mari schimbari la FCSB: Nu mai accept asta!

FCSB a mai ratat un titlu, dar din sezonul viitor Gigi Becali nu mai accepta niciun esec in campionat.

Surpriza! El e noul antrenor al FCSB. Gigi Becali a decis

Gigi Becali a facut luni un anunt surprinzator. Finantatorul FCSB a declarat ca echipa sa va fi antrenata de Mihai Pintilii si de Toni Petrea. Petrea a fost secund al lui Laurentiu Reghecampf si are licenta Pro.

Contre intre Gigi Becali si Duckadam: Vreau sa il acuz, fara sa se supere, de minciuna

Cotninua razboiul declaratiilor intre Helmuth Duckadam si Gigi Becali. Fostul portar al Stelei a decis sa isi dea demisia de la FC FCSB dupa ce salariul i-a fost redus drastic. Dupa despartirea de formatia ilfoveana, Duckadam a acuzat ca a fost mult timp ignorat de fostii antrenori ai echipei. Fostul director de imagine a povestit .

Cu ce se ocupa Gigi Becali inainte de Revolutie si ce studii are acesta. Totul despre latifundiarul din Pipera

Toata lumea il stie pe Gigi Becali, insa putini stiu ce meserie are de fapt latifundiarul din Pipera si ce a lucrat inainte de revolutie, pana sa devina bogat. Patronul clubului FCSB a avut de-a lungul timpului mai multe locuri de munca, pe care le vom analiza in detaliu.

Gigi Becali a gasit tratamentul pentru COVID: Declaratii bulversante in fata presei

Patronul FCSB continua sa ironizeze o boala care pana acum a facut peste 550. 000 de victime la nivel global, dand nastere la cea mai mare criza sanitara din ultimii 100 de ani.

Gigi Becali acuza arbitrajul la meciul cu Craiova

FCSB a fost invinsa de CS Universitatea Craiova, duminica seara, cu 2-1, partida despre care patronul ros-albastrilor considera ca a fost influentata de arbitrajul lui Marcel Birsan.

FCSB, prima lovitura pe piata transferurilor

Gigi Becali pregateste lotul pentru sezonul viitor si a batut deja palma cu un atacant din Liga 1.

Gigi Becali, un inteligent asimptomatic: Eu sunt formator de opinie. Coronavirusul exista, dar e un virus pe care asa cum il iei, asa si scapi de el

Daca despre parerile fotbalistice ale latifundiarului din Pipera am aflat tot ce era de aflat, acum ne dam seama ca, din cauza modului in care ignora masurile sanitare, el reprezinta o amenitare si pentru sanatatea publica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3069 seconds )