Libnet.ro
UNICEF

23:45

Investitie de peste 230 de milioane in Romania. Acordul cu Statul a fost semnat

Playtech Playtech,
Investitie de peste 230 de milioane in Romania. Acordul cu Statul a fost semnat

Acordul cu Statul a fost semnat: investitie care presupune implementarea unui program ambitios de lucrari strategice in valoare de 230,9 milioane de euro in Romania pe durata urmatorilor 11 ani. Investitie de peste 230 de milioane de euro in Romania Apa Nova, concesionarul serviciilor de alimentare cu apa si canalizare al Municipiului Bucuresti, va investi . continuă pe Playtech

Guvernul aloca peste 63 milioane lei localitatilor afectate de calamitati din judetul Prahova

Peste 63 de milioane de lei au fost alocate, astazi, de Guvern unor unitati administrativ-teritoriale din judetul Prahova care au fost afectate de calamitati naturale produse in cursul lunii iunie.

CORONAVIRUS |OMS raporteaza o crestere zilnica a cazurilor globale: Numarul a urcat cu peste 230.000 in 24 de ore

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS, n. r. ) a raportat duminica o crestere record a cazurilor globale de persoane infectate pentru coronavirus. Mai precis, 230. 370 de oameni au fost testati pozitivi pentru.

Caz socant. Captura de droguri de un miliard de euro in Romania. Capul retelei, fost locotentent al lui Pablo Escobar

DIICOT si Politia de Frontiera au capturat, in martie 2019, o tona de cocaina, in valoare de un miliard de euro, dintr-o barca naufragiata pe Dunare. Ofiterii anti-drog romani au colaborat cu omologii de la Departamentul de Combatere a Drogurilor al SUA DEA) si au reusit sa-l identifice pe seful retelei. Se pare ca intreaga operatiune era coordonata de Nasrallah, zis Sheikul, fost locotenent al lui Pablo Escobar si cu puternice legaturi cu gruparea terorista Hezbollah.

Reguli noi la terasele din Romania. Totul a fost deja aprobat

Terasele s-au redeschis, de la 1 iunie, cu focuri de artificii si reguli extrem de stricte. Au devenit neincapatoare chiar din acea seara. La mai bine de o luna distanta, numarul de persoane infectate cu COVID-19 bate record dupa record. Cum situatia este negativa, autoritatile au decis impunerea unor noi reguli, pe care le-au aprobat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )