Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lansarea telefonului pliabil de la Huawei, amanata din nou. Mate X va fi cel mai scump telefon de piata, cu o valoare de 2.300 de euro (VIDEO)

B1 B1,
Lansarea telefonului pliabil de la Huawei, amanata din nou. Mate X va fi cel mai scump telefon de piata, cu o valoare de 2.300 de euro (VIDEO)

Huawei, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de telefonie mobila din lume, a amanat din nou lansarea modelului Mate X, telefonul flexibil prezentat in februarie, potrivit hotnews. ro. continuă pe B1

Huawei amana pana spre final de an lansarea telefonului pliabil de 2.300 euro

Huawei a amanat din nou lansarea lui Mate X, telefonul flexibil prezentat in februarie. Initial trebuia sa ajunga la utilizatori in iunie, apoi s-a vorbit de septembrie si acum cel mai probabil termen este noiembrie. Reamintim ca Samsung a amanat cu cateva luni lansarea telefonului sau pliabil Galaxy Fold, dupa ce ziaristii au descoperit probleme mari inca din primele zile de teste. Publicatia TechRadar scrie ca inginerii de la Huawei testeaza multe lucruri pentru a fi siguri ca Mate X nu va fi un esec.

CRIME iN CARACAL Audierea lui Remus Radoi Codita , amanata din nou pentru ca NU A AJUNS PROCURORUL . Acuzatii GRAVE la adresa fostului sef din IPJ Olt, Nicolae Alexe: Consider lipsit de profesionalism

00: Audierea lui Remus Radoi a fost din nou amanata, deoarece procurorul care urma sa discute cu el nu se afla in institutie. Radoi spune ca a adus documente pentru a-si sustine acuzatiile. Am.

Mocanita a deraiat din nou, pe Valea Vaserului. Turistii au sunat la 112. Care este bilantul accidentului

Un vagon al Mocanitei a deraiat din nou, pe Valea Vaserului. La sase zile de cand batranul tren turistic a sarit de pe sine, un alt incident a venit cu pasi repezi. Turistii au sunat la 112. Care este bilantul accidentului? Mocanita a deraiat din nou, pe Valea Vaserului Un vagon al Mocanitei de pe .

Alerta in Maramures! Mocanita a deraiat din nou

Alerta in Maramures! Mocanita a deraiat din nou. La nici o saptamana de la anteriorul incident, cunoscuta Mocanita a deraiat din nou pe Valea Vaserului. Din fericire, toti turistii au scapat teferi d.

Curs valutar BNR vineri, 16 august: Leul se depreciaza din nou. Cat costa euro si dolarul

Banca Nationala a RomanieiBNR) a emis un nou curs valutar, vineri, 16 august 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in week-end. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7274 lei in crestere cu 0,0058) in luna iulie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7290 .

Mocanita a deraiat din nou, la nicio saptamana dupa un accident similar. Nu sunt victime

Un vagon al Mocanitei a deraiat din nou, vineri, insa ISU Maramures nu anunta victime, relateaza Mediafax. Accidentul de azi a venit la doar sase zile de cand locomotiva Mocanitei a deraiat pe Valea Vaserului, iar 12 persoane au ajuns la spital, ranite.

ALERTA iN MARAMURES: Mocanita a deraiat din nou pe Valea Vaserului (VIDEO)

Monanita din Valea Vaserului, Maramures, a deraiat din nou. La nici o saptamana de la anteriorul incident, Salvamont Maramures anunta ca a fost primit unapel la 112 in care reclama faptulca.

Dusan Uhrin, prezentat oficial la Dinamo: Oferta a fost foarte buna, iar eu nu am mai lucrat de un an si am vrut sa muncesc din nou

Tehnicianul Dusan Uhrin Jr. a fost prezentat oficial la Dinamo, el subliniind ca a acceptat oferta dinamovistilor, deoarece a fost una foarte buna si el si-a dorit sa munceasca din nou.

Wizz Air LOVESTE din nou: Pasagerii cursei Sibiu - Basel au stat o noapte intreaga in aeroport!

Pasagerii cursei Sibiu - Basel au fost nevoiti sa astepte de miercuri seara, de la ora 19. 50, pana dimineata, din cauza ca avionul a avut o problema tehnica, potrivit comandantului Aeroportului International S.

Salvati Copiii: Educatia, sacrificata din nou! 280.000 de copii nu urmeaza nicio forma de invatamant

Organizatia Salvati Copiii Romania critica, marti, rectificarea aprobata de Guvern, avertizand ca tot de la Educatie sunt taiate sume de bani si precizand ca peste 280. 000 de copii din tara noastra nu urmau, in anul scolar 2017-2018, nicio forma de.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )