Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un milion de euro pentru 20 de angajati, la stat! Cum a fost posibil asa ceva in Romania

Playtech Playtech,
Un milion de euro pentru 20 de angajati, la stat! Cum a fost posibil asa ceva in Romania

Un milion de euro au fost cheltuiti de la stat pentru 20 de angajati, anul trecut. Cum a fost posibil asa ceva in Romania vrea sa vada si ministrul Economiei, Claudiu Nasui, care a anuntat marti ca va trimite Corpul de Control la una dintre cele mai inutile institutii de stat, care a cheltuit in . continuă pe Playtech

Ajutor de stat de pana la 800.000 de euro pentru industria HoReCa

Ordonanta de Urgenta privind sprijinul pentru sectorul HoReCa a fost publicata in Monitorul Oficial si urmeaza ca peste 73. 000 de companii sa beneficieze de un ajutor maximum de .

ING Bank, amendata cu 3.000 de euro pentru ca a trimis un e-mail unui fost client

ING Bank a fost amendata cu 3. 000 de euro pentru incalcarea prevederilor privind datele personale, dupa ce a trimis un mail unei persoane fizice care renuntase la serviciile bancii inca din 2017.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind un imprumut de 500 de milioane de euro pentru consolidarea sistemului de sanatate

Printre decretele semnate luni de presedintele Klaus Iohannis se numara si cel privind promulgarea legii pentru ratificarea Acordului de imprumut intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )