Libnet.ro
UNICEF

19:00

Motivul pentru care Meghan Markle a renuntat la inelul de logodna in valoare de 150.000 de euro

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Meghan Markle a renuntat la inelul de logodna in valoare de 150.000 de euro

Meghan Markle isi scoate inelul de logodna cu diamante de 150000 de euro din a doua zi, dupa ce a luat decizia de a face turul Africii la standarde scazute. Megan Markle a renuntat la inelul de logodna in valoare de 150. 000 euro Ducesa de Sussex a ajuns pe plaja terapiei din Cape Town in . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Carlas Dreams poarta masca. De ce se feresc, de fapt, artistii din trupa

Motivul pentru care Carlas Dreams poarta masca inca ramane un mister pentru publicul roman. Solistul trupei isi ascunde, si-n prezent, adevarata identitate de ochii fanilor curiosi. Multi s-au intrebat ce sta in spatele deciziei de-a se ascunde, cand urca pe scena. Motivul pentru care Carlas Dreams poarta masca Melodiile celor de la Carlas Dreams sunt .

Financial Times: Trump e doar in parte motivul pentru care puterea Americii slabeste

Decizia dlui Trump de a abandona cel mai important aliat al Americii din Siria este nesabuita - nu doar din cauza ca deschide calea unei revigorari a militantilor ISIS. Dar tradarea lui nu e nici macar originala. Diferenta consta numai in faptul ca Statele Unite isi platesc acum mai scump greselile, potrivit Financial Times, citat de Rador.

Meghan Markle si Printul Harry parasesc Anglia. Motivul incredibil pentru care au luat aceasta decizie

Lovitura imensa pentru fanii ducilor de Sussex! Cei doi au hotarat sa paraseasca definitiv Anglia. Motivul pentru care se muta din tara este de-a dreptul halucinant. Ce i-a facut pe Meghan Markle si Printul Harry sa plece din sanul familiei Regale? Meghan Markle si Pintul Harry pleaca definitiv din Anglia Presa este impanzita de zvonuri .

HOROSCOP. Motive pentru care femeile aflate in zodia Leu sunt irezistibile

PublicatiaYour Tangoa realizat o lista cumotive pentru care femeile aflate in zodia Leusunt irezistibile. Iubesc afectiunea si stiu cum sa te faca sa te bucuri de fiecare moment de.

Stirile ProTV: Motivul halucinant pentru care un argesean a vrut sa-si insceneze moartea. Unde s-a ascuns

Intamplare demna de un film absurd, in Arges. Un barbat care si-a alertat rudele ca este sechestrat si se afla in pericol a fost cautat ore in sir de aproape 200 de politisti si jandarmi, care au folosit inclusiv caini de urma.

Motivul pentru care studentii romani aleg Marea Britanie: fara materii inutile, cu examene putine, dar relevante

Horia si Radu Rotaru, doi frati eminenti din Pitesti, au ales sa studieze in Marea Britanie pentru ca, spun ei, sistemul englez le ofera sansa de a se dezvolta mai bine decat cel romanesc. Totusi, ambii sunt hotarati ca dupa terminarea studiilor sa revina si sa lucreze in Romania.

Motivul pentru care Razvan Marin a pierdut locul de titular la Ajax. Ce i-a spus antrenorul Erik ten Hag

Transferat in acesta vara de la Standard Liege pentru 12. 5 mlionae de euro, Razvan Marin nu a reusit sa se impuna la noua sa echipa.

Motivul pentru care 11 ONG-uri din tara depun plangeri la CNCD impotriva viceprimarului Capitalei, Aurelian Badulescu VIDEO

Unsprezece organizatii neguvernamentale au anuntat joi ca vor depune o serie de plangeri la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) dupa ce viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu a facut o serie de afirmatii denigratoare la adresa minoritator sexuale, in cadrul unei emisiuni televizate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3225 seconds )