Libnet.ro
UNICEF

15:15

Programul Noua Casa. Ce se intampla in Romania: anuntul neasteptat al BNR

Playtech Playtech,
Programul Noua Casa. Ce se intampla in Romania: anuntul neasteptat al BNR

Saptamana trecuta Guvernul anunta pe ordinea de zi ordonant de urgenta prin care sa fie modificate conditiile acordarii creditelor din partea statului. Conform ordonantei, persoanele care vor dori sa-si achizitioneze o louinta prin intermediul programului Noua Casa vor avea posibilitatea sa faca un credit de pana la 140. 000 de euro, cu alte cuvinte o dublare . continuă pe Playtech

Cutremur pe piata imobiliara. Ce se intampla cu programul Noua Casa. Un oficial BNR trage semnalul de alarma

Efectele pandemiei de coronavirus isi fac simtita prezenta in toate domeniile de afaceri din Romania. Eugen Radulescu, director al Directiei de Stabilitate din Banca Nationala a Romaniei a tras un semnal de alarma cu Programul Noua casa.

BNR: Majorarea plafonului la programul Noua Casa va antrena inevitabil o crestere a preturilor

O majorare a plafonului de garantare in Programul Noua Casa trebuie tratata cu foarte multa prudenta, deoarece ea ar antrena in mod inevitabil o tendinta de crestere a preturilor, a afirmat, miercuri, intr-o conferinta de specialitate, Eugen Radulescu, director al Directiei de Stabilitate din Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie Agerpres.

Citu anunta ca programul Noua casa va fi adoptat joi, desi economistii spun ca va duce la cresterea preturilor locuintelor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca joi urmeaza a fi adoptat, printre altele, programul Noua Casa, desi economistii au aratat ca va duce la cresterea preturilor locuintelor. Printre cei care au criticat forma programului se afla Dan Bucsa, de la UniCredit Bank Londra, si Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR).

Economist: Programul Noua Casa este nociv. Castiga dezvoltatorii si statul, pierde consumatorul

Programul Noua Casa care va inlocui programul Prima Casa este foarte nociv si un mar otravit, deoarece va creste artificial preturile imobiliare, va avantaja dezvoltatorii, intermediarii si statul, in timp ce va dezavantaja consumatorii, este de parere Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR).

Programul Noua Casa va fi aprobat in sedinta de guvern de joi. Economistii spun ca preturile se vor umfla

Programul Noua Casa va fi aprobat in sedinta de joi, a declarat marti ministrul Finantelor, Florin Citu. Anterior, economistii spuneau ca preturile se vor umfla artificial din cauza acestui program care inlocuieste Prima Casa.

Programul Noua Casa, ceea ce trebuia facut de mult

Ajutor guvernamental pentru rezidentialele noi. Guvernul se pregateste sa transforme Programul Prima.

Avertismente de la BNR legate de programulNoua Casa: de ce dublarea plafonului e periculoasa

Guvernul vrea sa imbunatateasca programul Noua Casa, un program care transforma de fapt Prima Casa. Numai ca ideile puse pe hartie deocamdata ar putea crea niste deranj in piata.

Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania. Anuntul lui Klaus Iohannis: ce restrictii vom avea

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri, de la ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei de coronavirus, cu premierul Ludovic Orban si cu Raluca Turcan, Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat. Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania La finalul discutiei, presedintele Klaus Iohannis a facut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )