Libnet.ro
UNICEF

17:16

Radu Tudor, salariu colosal la Antena 3. Cate mii de euro ia lunar, desi seful i-a taiat din salariu

Playtech Playtech,
Radu Tudor, salariu colosal la Antena 3. Cate mii de euro ia lunar, desi seful i-a taiat din salariu

Radu Tudor este unul din cei mai importanti exponenti ai postului Antena 3. Jurnalist de analiza politica, cu multa experienta, este in permanenta pe micul ecran. Colegii de la Impact. ro au aflat care este si salariul acestuia la Antena 3. Radu Tudor de foarte multa vreme este unul din cei mai acizi si duri analisti . continuă pe Playtech

Brigitte, hartuita de fosta iubita a lui Florin Pastrama. Cate mii de euro ii cere, de fapt, si pentru ce sunt banii

Brigitte Sfat este protagonista unei noi controverse. Dupa ce s-a plans ca este hartuita de una dintre fostele iubite ale actualului sot, detalii socante au iesit la iveala. Pare-se ca Florin Pastrama ii este dator celei care ii face zile fripte vedetei. Cati bani are sa-i dea acesta respectivei foste, aflati in randurile de mai .

Gabriela Firea, nunta de lux. Cate mii de euro i-a dat nasul Gigi Becali in plic. Cat noroc!

Gabriela Firea a avut o nunta impresionanta! Tot peisajul dictat de aranjamente, vestimentatii si invitatii veniti strigau a opulenta. Nasii au fost si ei pe masura, iar darul la finalul serii a aratat si el asta. Cat si-a rupt Gigi Becali din buzunare in ziua cea mare? Gabriela Firea, nunta de mii de euro. Cat .

Radu Tudor: Suntem pregatiti pentru un scenariu dificil duminica viitoare?

Radu Tudor a transmis, luni, pe blogul personal, un mesaj de ingrijorare cu privire la alegerile care se vor desfasura pe data de 27 septembrie.

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca, aur pentru Stat! Cate mii de lei au luat autoritatile pe tot ce era la Caracal

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca a fost aur pentru stat. Mii de lei au luat autoritatile pe tot ce se afla in curtea de la Caracal. Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI) a vandut la licitatie fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal acuzat ca le-a violat si ucis .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )