Libnet.ro
UNICEF

15:17

Romania Irlanda de Nord Live Stream Online preliminarii Euro U21. Vezi meciul Live Video

Playtech Playtech,
Romania Irlanda de Nord Live Stream Online preliminarii Euro U21. Vezi meciul Live Video

Romania Irlanda de Nord se joaca luni, 14 octombrie 2019, de la ora 20:30, in grupa H a preliminariilor Euro U21. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate informatiile importante legate de meci: . continuă pe Playtech

Cine transmite la TV meciul Romania Irlanda de Nord, in preliminariile Euro U21, si de la ce ora

Romania Irlanda de Nord, grupa H preliminarii Euro U21. Tricolorii mici au un moral bun dupa ce in etapa precedenta au zdrobit campioana mondiala, Ucraina, cu scorul de 3-0. Selectionerul Mirel Radoi a anuntat ca va opera cateva modificari in formula de start. Meciul se joaca de la ora 20:30 si este transmis .

Romania invinge Insulele Feroe cu 3-0 in preliminariile Euro 2020. Contra muta inspirat in repriza secunda. VIDEO

Romania a invins Insulele Feroe cu 3-0, in deplasare, in runda cu numarul 7 din grupa F a preliminariilor Euro 2020. Golurile tricolorilor au fost marcate de Puscas, Mitrita si Keseru. in urma acestui rezultat, Romania urca pe locul 2 in grupa, cu 13 puncte. De la ora 21:45 se joaca partidele Malta Suedia .

Asa am trait Romania - Irlanda de Nord la tineret

Luni seara de la 20:30 am transmis live text in aceasta pagina meciul nationalelor de tineret ale Romaniei si Irlandei de Nord din preliminariile Campionatului European 2021.

iUmor Live Video Online pe Antena 1 Vezi emisiunea de vineri, 11 octombrie

Sezonul 7 iUmor continua la Antena 1 cu un nou episod, vineri, 11 octombrie 2019, de la ora 20:00. Telespectatorii vor avea parte de mai multe surprize, iar Delia, Cheloo si Mihai Bendeac vor fi din nou pusi in situatii stanjenitoare. Emisiunea poate fi urmarita si in format live video online. Episodul 5 din iUmor, .

Vocea Romaniei Live Video Online pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 11 octombrie

Emisiunea de talente muzicale va fi difuzata pe Pro TV. Editia de vineri, 11 octombrie a show-ului Vocea Romaniei va incepe de la 20:30, la fel cum s-au obisnuit si pana acum telespectatorii. Multi sunt curiosi sa vada ce momente au fost pregatite de catre concurenti. Dar si cu ce reactii spontane ii vor intampina .

CE 2021 U21, preliminarii: Romania vs Irlanda de Nord 3-0 Baluta, Mihaila si Ciobanu au adus trei puncte importante

Romania U21 a obtinut o victorie importanta in fata Irlandei de Nord, in grupa 8 de calificare la Euro 2021. Tricolorii antrenati de Mirel Radoi s-au impus cu 3-0, la Voluntari, dupa ce au inscris toate golurile in repriza secunda au profitat si de eliminarea portarului Hazard, dupa o ciocnire cu Man).

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )