Libnet.ro
UNICEF

14:45

Se schimba banii in Romania. Trebuie sa stii asta chiar acum

Playtech Playtech,
Se schimba banii in Romania. Trebuie sa stii asta chiar acum

Romania spera de ani buni ca va trece la euro. Chiar si denominarea din 2005 are ca fundament acest demers. Si acum suntem mai aproape ca niciodata de acest moment. Mugur Isarescu,. continuă pe Playtech

Este oficial, acesti pensionari primesc bani in plus de la stat. Conditiile anuntate chiar acum de ministrul Violeta Alexandru

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale anunta astazi, prin vocea Violetei Alexandru, ministrul de resort, ca demareaza un nou proiect social, menit sa ajute o parte din pensionarii romani. Solutia, spune ministrul, nu se doreste a fi una temporara, ci pe termen lung. Se dau bani in plus pentru pensionari din acest an intr-o postare de .

Daniel Funeriu: Victor Ponta e hot cu acte. Furtul intelectual a nenorocit milioane de copii Emilia Sercan: Liderul Pro Romania trebuie sa-si piarda calitatea de avocat (VIDEO)

Curtea Suprema a respins marti, definitiv, cererea prin care fostul premier Victor Ponta solicita anularea ordinului de ministru prin care i-a fost retras titlul de doctor, in anul 2016. Astfel, liderul Pro Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )