Libnet.ro
UNICEF

09:45

Simona Halep, scandal urias. Ce s-a intamplat cu banii pe care i-a primit acum

Playtech Playtech,
Simona Halep, scandal urias. Ce s-a intamplat cu banii pe care i-a primit acum

Simona Halep a castigat pentru prima data turneul de la Roma, insa nu a fost premiata precum Novak Djokovic. Astfel, aceasta a incasat cu 10 euro mai putin decat castigatorul de la simplu masculin. Simona Halep, scandal urias De aceea, organizatorii turneului de tenis de la Roma au fost aspru criticati pe retelele de socilizare, . continuă pe Playtech

Organizatorii de la Roma, criticati - Simona Halep a primit mai putini bani decat Novak Djokovic: Care a fost diferenta

Organizatorii turneului de tenis de la Roma au fost criticati in retelele de socializare dupa ce campionul la simplu masculin, sarbul Novak Djokovic, a incasat un premiu mai mare decat campioana de la simplu feminin, romanca Simona Halep, transmite Reuters.

Simona Halep Karolina Plisova 0-0, live video finala de la Roma. Pentru cel mai important titlu din 2020

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15:30, finala turneului WTA Roma, de categorie Premier 5. Vor fi 1. 000 de spectatori, conform reglementarilor stabilite de organizatori. Poate fi al treilea titlu consecutiv pentru Simona Halep, dupa cele obtinute la Dubai si la Roma. Simona Halep are 13 victorii consecutive in circuitul WTA, care au adus .

Faza care nu s-a vazut la TV in finala castigata de Simona Halep. Toata lumea a izbucnit in ras in tribune, dupa gestul romancei. Video

Simona Halep este noua campioana de la Roma, dupa o finala incheiata foarte repede in fata Karolinei Pliskova. Doar 33 de minute a stat pe teren jucatoarea din Cehia, iar apoi s-a retras din cauza unei accidentari. Scorul era 6-0, 2-1 pentru Halep. in putinul timp petrecut pe teren, romanca a avut timp sa ii .

Simona Halep l-a dat de gol pe Darren Cahill. Obiectul vestimentar pe care nu il schimba des

Dupa victoria superba cu Garbine Muguruza, Simona Halep a povestit amuzata despre un obiect vestimentar purtat obsesiv de antrenorul ei, Darren Cahill. Simona Halep, amuzata de obiceiul lui Darren Cahill. Austrelianul are un obiect vestimentar pe care nu il schimba des: A inceput turneul cu ea, nu cred ca o va lasa Pe langa relatia .

Simona Halep Karolina Pliskova 6-0, 2-1. Pliskova a abandonat! Simona e campioana la Roma!

UPDATE, ora 16:10 Simona Halep este campioana la Roma, dupa ce Pliskova a abandonat la 6-0, 2-1 pentru romanca. Al treilea titlu la rand, dupa cele de la Praga si Dubai. Game Halep. Pliskova face si ea break. Simona face un nou break. Set Halep, in doar 21 de minute.

Simona Halep Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4. Simona Halep, calificare dramatica in finala de la Roma

UPDATE, ora 15:30 Simona Halep se califica in finala de la Roma dupa o super victorie in fata ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-2, 4-6, 6-4. Urmeaza invingatoarea dintre Marketa Vondrousova si Karolina Pliskova in ultimul act. Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma. Un nou break Muguruza. Game .

Simona Halep, despre o posibila retragere de la Roland Garros: Recunosc, sunt ingrijorata

Simona Halep nu are prea mult timp sa sarbatoreasca titlul de la Roma, al treilea consecutiv pentru ea in 2020. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a plecat deja la Paris, pentru turneul de la Roland Garros. Doar ca Simona recunoaste ca este ingrijorata din cauza problemelor pe care pandemia de coronavirus le provoaca in .

De ce a castigat Simona Halep partida cu Muguruza. Observatia specialistului in tenis

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa ce a avut o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an, dar si la a 13-a victorie consecutiva. De ce a castigat Simona Halep partida cu .

Simona Halep, supereroul din tenisul feminin. Detaliul observat in timpul meciului cu Muguruza: cu cine a fost comparata

Simona Halep face un nou meci bun pe zgura, la Roma, unde a dominat-o clar pe Garbine Muguruza in setul 1. Romanca a scazut nivelul pe finalul setului doi si va avea nevoie de decisiv pentru calificarea in finala. Si a noua victorie consecutiva. Dupa parcursul excelent pe care l-a avut si la Praga. Simona .

Simona Halep, starea de gratie si cat de mult a ajutat-o pandemia

Simona Halep este pe val: are 14 victorii consecutive si a castigat ultimele trei turnee la care a luat parte. invingatoare la Roma, Halep a povestit pentru site-ul oficial al WTA cat de mult bine i-a facut pandemia, perioada dificila traversata de omenire ajutand-o sa gandeasca mai matur si sa aprecieze altfel bucuriile vietii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )