Libnet.ro
UNICEF

13:16

Veste buna pentru aceasta categorie de agricultori. Cum pot primi 3000 de euro de la stat in aceasta perioada

Playtech Playtech,
Veste buna pentru aceasta categorie de agricultori. Cum pot primi 3000 de euro de la stat in aceasta perioada

Veste buna pentru agricultori, in special pentru cei care cultiva rosii. Programul Tomata continua si anul acesta. Fermierii vor primi de la stat un ajutor de minimis de pana la 3000 de euro, potrivit declaratiilor facute de Ionel Danca, seful Cancelariei primului ministru. Programul a fost inclus in Hotararea de Guvern din 26 martie. Guvernul . continuă pe Playtech

Veste buna pentru soferi! Anuntul facut cu putin timp in urma de Ministerul Public

Veste buna pentru multi soferi! Ministerul Public a transmis astazi prin intermediul unui comunicat de presa ca dovezile inlocuitoare cu drept de circulatie ale permisului de conducere vor fi prelungite de procurori, din oficiu, fara a mai fi nevoie ca persoanele carora le expira sau urmeaza sa le expire actele, sa depuna cereri de prelungire.

Olimpia Melinte, veste buna pentru fani. Ce a anuntat acum actrita din Vlad de la PRO TV

Pro TV a sistat filmarile la serialul Vlad, din cauza pandemiei, iar actorii au fost nevoiti sa se retraga acasa, in izolare. Olimpia Melinte, interpreta Elizei Dragomir, a povestit, intr-un interviu, cum arata viata ei in izolare. Olimpia Melinte, veste buna pentru fani Actrita profita din plin detimpul pe care-l are si face tot ce .

Veste proasta pentru soferii carora le expira acum ITP-ul. Ce au decis autoritatile

Romanii au parte de o veste proasta cu privire la ITP. Autoritatile nu le prelungesc valabilitatea, asa cum se intampla la permise si la alte documente. Ce se va intampla cu Inspectia Tehnica Periodica pe timpul starii de urgenta? Veste proasta pentru soferii carora le expira acum ITP-ul Soferii au primit o veste buna cu .

Veste trista pentru fanii lui. Un actor indragit de romani a fost diagnosticat cu coronavirus

Veste trista pentru fanii serialului Tanar si nelinistiti. Unul dintre actorii principali, Greg Rikaart, a fost diagnostica cu coronavirus. Aceasta este inca un motiv de suparare pentru impatimitii produictiei, dupa ce la inceputul anului, producatoarea filmului a murit, la varsta de 91 de ani, iar filmarile au fost anulate din cauza pandemiei de Covid-19. Depistat .

Raiffeisen, veste uriasa pentru mii de romani. Ce clienti sunt vizati de decizie

Decizie foarte importanta luata de Raiffeisen Leasing. Aceasta banca a hotarat sa vina in sprijinul clientilor afectati de pandemia Covid-19 si le ofera acestora posibilitatea de a opta pentru o perioada de gratie de pana la 3 luni pentru plata capitalului. Raiffeisen: clientii sa faca apel la semnatura electronica De asemenea, banca ia in consideratie .

Veste istorica pentru Gheorghe Hagi. Nimic nu va mai fi la fel pentru el

Gheorghe Hagi, considerat unul dintre cei mai buni mijlocasi ofensivi in Europa anilor 80 si 90 si cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile, a primit o veste de zile mari. Veste mare pentru Gheorghe Hagi Gheorghe Hagi a fost inclus in top 10 cei mai buni decari din istoria Barcelonei, alaturi de jucatori .

Veste uriasa pentru romanii cu centrale termice. Ce se intampla de la 1 iulie

Veste pentru romanii cu centrale termice. in perspectiva liberalizarii pietei gazelor de la 1 iulie 2020, se anunta si alte modificari pentru toti consumatorii. Veste pentru romanii cu centrale termice. Ce se intampla de la 1 iulie Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat, pentru Agerpres, ca pretul gazelor ar trebui sa scada pentru toti .

Veste uriasa pentru romanii care platesc chirie. Ce s-ar putea intampla cu banii datorati

In contextul crizei medicale care vine cu mari pierderi economice, social-democratii au depus un proiect prin care plata chiriei sa poata fi amanata atat pentru persoanele fizice, cat si pentru firme, pe perioada starii de urgenta. Veste mare pentru chiriasi Partidul Social Democrat PSD) a depus marti, la Parlament, o initiativa legislativa prin care este .

Veste crunta pentru Jennifer Lopez. Barbatul pe care l-a iubit cel mai mult a murit la 51 de ani

Iubitul din tinerete al lui Jennifer Lopez s-a stins din viata la numai 51 de ani. David Cruz avea o boala de inima care nu l-a mai lasat sa traiasca. A murit sambata la un spital din New York. Jennifer Lopez e distrusa de durere. Povestea de iubire dintre J. Lo. si David Cruz J.

Horoscop weekend, 28 - 29 martie. Cad bani din cer pentru aceasta zodie

Horoscop weekend, 28 - 29 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru acest weekend.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )