Libnet.ro
UNICEF

07:30

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Playtech Playtech,
Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 . continuă pe Playtech

Veste geniala pentru elevii din Romania. Unde se pot redeschide scolile

Romania esteincremenita din cauza pandemiei generata de noul coronavirus. in afara de economie, educatia a fost la fel de lovita de actuala situatie, toate orele transferandu-se in online. Decizia de inchidere a scolilor a venit ca urmare a ratei de incidenta mare a noilor infectii. intr-un comunicat recet, Consiliul National al Elevilor a inaintat un .

Dezastru pentru soferii din Romania: anuntul despre benzina si motorina care spulbera toate planurile

Vin surprize neplacute pentru soferii din Romania la inceput de an si totul are legatura cu preturile la benzina si motorina. Pretul petrolului a fost extrem de volatil in ultima.

O banca importanta din Romania se vinde. Cine o cumpara si ce se va intampla cu clientii

Credit Agricole Romania urmeaza sa fie achizitionata de catre Vista Bank. Achizitia va fi conditionata de aprobarea Bancii Nationale a Romaniei si a Consiliului Concurentei, fiind estimata a se finaliza in primul semestru al anului. Se vinde o banca importanta din Romania Vista Bank anunta acordul cu Credit Agricole Romania pentru achizitionarea actiunilor 100%). Dupa .

Se dau bani pentru toate femeile din Romania. Guvernul a decis, ce vor primi acestea in 2021

Veste extrem de imbucuratoare pentru toate femeile din Romania! Guvernul a venit cu un anunt fericit pentru sexul frumos. Noile initiative extrem de bine venite provin din programul de guvernare al PNL, USR PLUS si UDMR. Anunt Guvern: Bani pentru toate femeile din Romania Cheltuielile cursurile de reconversie profesionala in cazul femeilor cu varste de .

VIDEO INTERVIU Marian Timofti, somelier: Scolile de somelieri din Romania scot absolventi pe banda rulanta

Marian Timofti, somelier si formator de somelieri, a acceptat provocarea unui dialog la distanta despre coordonatele moderne ale meseriei de somelier. in cadrul interviului acordat lui Razvan Avram, pentru Drink Insider by HotNews. ro, Marian Timofti a vorbit, cu multa sinceritate, despre tarele scolilor de somelieri din Romania, dar s-a referit si la dezinteresul manifestat de autoritati fata de acest sistem privat de invatamant.

Cu ce barbat misterios s-a intalnit Bianca Dragusanu, inainte sa plece din Romania. Imaginile spun totul (exclusiv)

Dupa despartirea de Alex Bodi, Bianca Dragusanu si-a luat viata in propriile maini, motiv pentru care a ales sa includa pe lista destinatilor de afaceri si Dubaiul. Cu ce barbat misterios s-a intalnit Bianca Dragusanu, inainte sa plece din Romania Cu toate acestea, activitatea fostei asistente de televiziune este inca in Romania, unde Bianca are .

Artistul din Romania sufera crunt dupa despartirea de logodnica sa. A spus tot adevarul

Doru Todorut a facut recent marturisiri despre trairile care il napadesc dupa despartirea de Irina Baiant. Am o retinere in a mai avea o relatie, a declarat artistul intr-un interviu pentru Antena Stars. Doru Todorut sufera si acum dupa despartirea din vara de partenera sa. Artistul nu vede posibilitatea unei noi relatii amoroase M-a zapacit .

Cum a pus 2020 frana pe piata auto din Romania si cat de sifonata a iesit Dacia

2020 a reprezentat un an plin de provocari pentru piata auto din Romania, iar pandemia a lovit puternic si in constructorii care fac masini la noi in tara - adica Dacia si Ford. 2020 n-a.

Orasul din Romania care a pus asistatii social la munca. E ireal cum poate sa arate acum

Cum arata acum orasul din Romania care a avut o abordare demna de aplaudat in fata unui subiect sensibil de la noi asistatii sociali? in ce zona s-a intamplat asa ceva si care este programul strict pentru beneficiarii sumelor lunare de la stat? Orasul din Romania care si-a obligat asistatii social sa munceasca in .

Pasii pentru adoptia unui copil. Ce trebuie sa faca parintii din Romania pentru acest vis

In prezent, multe familii se confrunta cu problema conceperii unui copil. Principalele probleme care apar sunt: infertilitatea, problemele de sanatate sau incompatibilitatea dintre parteneri. Aceasta problema poate fi remediata prin adoptie. in Romania, numarul copiilor abandonati, atat la nastere cat si in spitale si maternitati, creste la cote alarmante. Prin adoptie, copiilor li se ofera .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )