Libnet.ro
UNICEF

21:45

Veste de ultima ora pentru romanii acuzati de jaful secolului in Anglia. Judecatorii au dat decizia surpriza

Playtech Playtech,
Veste de ultima ora pentru romanii acuzati de jaful secolului in Anglia. Judecatorii au dat decizia surpriza

O romanca in varsta de 48 de ani, impreuna cu fiul sau si alti doi romani, au fost acuzati in ceea ce presa britanica a numit jafurile secolului. Procurorii din Marea Britanie au aratat ca romanii ar fi furat bani si bunuri de peste 30 de milioane de euro. Pe 4 ianuarie, un juriu a . continuă pe Playtech

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa

Raed Arafat a facut un anunt de ultima ora. Seful DSU a anuntat ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa. Raed Arafat a facut anuntul. Ce se intampla cu cei care se testeaza acasa si au rezultatul pozitiv Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta din Romania, a facut .

Decizie de ultima ora pentru clientii de energie electrica. Romanii vor avea timp pana in martie sa incheienoi contracte cu furnizorii

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) prelungeste pana la 31 martie 2021 perioada in care consumatorii casnici pot incheia contracte de furnizare a energiei pe piata concurentiala, potrivit unui proiect de ordin publica pe site-ul institutiei.

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cand ar putea reveni elevii in banci

Redeschiderea scolilor este un subiect de interes pentru milioane de romani, toti asteptand cu sufletul la gura deciziile autoritatilor in acest sens. Din pacate, din cauza pandemiei de COVID-19 toti elevii au avut de suferit, iar conceptul de scoala si educatie creeaza confuzie in randul acestora. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat in cursul serii .

Carantina totala pentru sute de mii de romani. Anunt de ultima ora: Stati acasa

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson a anuntat ca Anglia va fi aruncata intr-un blocaj la nivel national, cu toate scolile inchise pana la jumatatea lunii februarie. Carantina totala pentru sute de mii de romani in cadrul unei emisiuni televizate adresata natiunii, prim-ministrul a stabilit planuri pentru noi restrictii pentru a reduce ratele crescute de infectie.

Anunt de ultima ora despre alocatiile elevilor. Cu cat se maresc, de fapt, in 2021

Desi legea initiala prevedea dublarea acestora, Senatul a votat ca alocatiile copiilor sa fie majorate cu 20% de la 1 ianuarie, apoi sa fie indexate cu rata inflatiei. Anunt de ultima ora despre alocatiile elevilor Asadar, in 2021 nu vor mai fi doua majorari la 1 ianuarie si 1 iulie), fiind aplicata doar cea de .

Informatii de ultima ora despre starea lui Ion Dichiseanu. Ce spun medicii, chiar acum

La inceputul lunii decembrie celebrul Ion Dichiseanu era internat de urgenta la unu din spitalele bucurestene. Primele informatii il dadeau pe celebrul actor infectat cu coronavirus si ca starea sa de sanatate este grava, fiind intubat. Ion Dichiseanu s-a intors acasa Desi se zvonea ca starea de sanatate a celebrului actor, Ion Dichiseanu, era una .

Verdict neasteptat in cazul romanilor acuzati la Londra de jaful secolului. Au plans la aflarea sentintei

O romanca de 48 de ani, alaturi de fiul ei si de inca doi romani, a fost acuzata in ceea ce presa britanica a numit jafurile secolului. Procurorii britanici au aratat ca romanii ar fi furat bani si bunuri de peste 30 de milioane de euro. Luni, 4 ianuarie, un juriu a dat verdictul in acest caz.

Sentinta neasteptata pentru romanii acuzati la Londra de jaful secolului. Au plans la aflarea sentintei

Juriul din Marea Britanie a dat, luni, un verdict neasteptat in cazul Jafurilor secolului din Anglia, in care o romanca impreuna cu fiul sau si alti doi romani au fost cercetati pentru furtul unor bijuterii in valoare de 26 milioane de dolari, din casele unor vedete.

Raed Arafat, anunt de ultima ora: Starea de alerta va fi prelungita. inca nu am iesit la liman

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a anuntat sambata seara, ca starea de alerta va fi prelungita. Mesajul transmis deRaed.

Zi de cosmar pentru romanii din Serie A

Internationalii Vlad Chiriches, Razvan Marin si Valentin Mihaila au evoluat pentru echipele lor, duminica, in prima etapa din Serie A programata in 2021.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )