Libnet.ro
UNICEF

14:45

Carmen Avram, prima declaratie publica dupa alegerile europarlamentare. Ce a recunoscut la Antena 3

Playtech Playtech,
Carmen Avram, prima declaratie publica dupa alegerile europarlamentare. Ce a recunoscut la Antena 3

Carmen Avram, membru PSD, a facut prima declaratie dupa alegerile europarlamentare intr-un interviu ce va fi difuzat integral, sambaTa dimineata, la Be EU. Carmen Avram a facut prima declaratie publica dupa alegerile europarlamentare Carmen Avram, cunoscuta fosta prezentatoare a emisiunii in premiera de la Antena 3, a fost unul dintre portdrapelurile listei PSD pentru alegerile . continuă pe Playtech

Ursula von der Leyen, candidatul la sefia Comisiei Europene, prima declaratie publica de la nominalizare: Sa aratam unitate si pasiunea noastra comuna pentru Europa

Ursula von der Leyen, candidatul nominalizat de Consiliul European pentru sefia Comisiei Europene, a anuntat, miercuri, ca va veni cu o viziune despre Europa pentru urmatorii cinci ani, in termen de doua.

Carmen Avram: Va fi o batalie grea. Dacian Ciolos isi doreste comisia pe Agricultura

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei, un scurt interviu cu Carmen Avram careva fi difuzat integral, sambata dimineata, la Be EU. intrebata de jurnalista Sabina Iosub care este scopul sau.

Ioana Ginghina, aparitie BOMBA dupa DIVORT: Actrita, intr-o companie selecta (FOTO)

Ioana Ginghina isi mentine timpul ocupat dupa divortul de Alexandru Papadopol. Miercuri seara, actrita si-a scos fetite si sora la concertul artistului britanicEd Sheeran.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )