Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai bune filme si seriale despre inchisori pe care si Dragnea ar trebui sa le vada

Playtech Playtech,
Cele mai bune filme si seriale despre inchisori pe care si Dragnea ar trebui sa le vada

A doua zi dupa alegerile europarlamentare, Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive. Fostul lider PSD se afla momentan. continuă pe Playtech

Cele mai bune bancuri cu vampiri. Ce e fast food pentru vampiri? O persoana cu tensiune ridicata

Multe dintre glumele care circula pe internet sunt despre vampiri si victimele lor. Va prezentam aici o selectie cu zece bancuri despre aceste creaturi ale noptii.

VIDEO Cele mai frumoase goluri care i-a face invidiosi si pe Messi sau Ronaldo, marcate de cele mai bune fotbaliste ale lumii

Fotbalul feminin ia avant in Statele Unite si in vestul Europei, iar audientele sunt tot mai mari. Chiar daca inca nu rivalizeaza cu fotbalul jucat de barbati, fotbalul feminin arata ca are un potential mult timp subestimat.

Cele mai frecvente greseli la achizitionarea biletelor de avion

Prefera sa calatoreasca in weekend si cred ca daca achizitioneaza biletele cu mult inaintea zborului vor beneficia de cele mai bune preturi. Este profilul calatotorului care vaneaza ofertele biletelor de avion, dar care cade in propria capcana.

Utile: Cum sa slabesti prin hipnoza; Care sunt fructele si legumele cu cele mai multe pesticide; Sindromul burnout si perfectionismul

Ai limba incarcata de depozite albicioase sau galbui? Mergi imediat la doctor. Probabil stii deja pe. Trucuri care te fac sa arati mai slaba. Este drept ca sportul si dieta sunt cele mai bune solutii pentru a obtine silueta de vis. Dar cand.

Pensionarii din Romania care primesc cele mai mari pensii. Cat primesc fostii militari

Unii pensionari din Romania se plang de banii putini pe care-i primesc din partea statului, altii, insa, primesc pensii uriase. Exista o categorie a asa-numitilor privilegiati, care incaseaza mai mult in fiecare luna. Potrivit cifrelor oferite de Casele Sectoriale din domeniu, pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care [] .

Cod rutier 2019. Cele mai noi semne de circulatie. Unii soferi nu stiu ce semnificatii au

Pe strazile din Romania exista si unele semne de circulatie care, la prima vedere, ar putea parea de neinteles pentru soferi. Unele dintre ele au fost introduse recent, altele sunt mai vechi, dar toti soferii trebuie sa stie semnificatiile lor. Un semn des intalnit pe strazi este triunghiul rosu cu bulina neagra, un semn care [] .

Romanii pariaza pe sentinta in dosarul lui Dragnea, asteptata luni. Care sunt cele mai favorabile cote

Pe unul dintre cele mai mari site-uri de pariuri din Romania, oamenii au ocazia mizeze pe rezultatul procesului lui Liviu Dragnea, vertictul acestuia urmand sa fie anuntat de catre judecatorii iCCJ luni, 27 mai.

Obiceiurile cele mai dezgustatoare ale tracilor. De ce isi vindeau fiicele si cat de umilitoare era viata amoroasa a femeilor

Autorii antici au oferit relatari cu totul neobisnuite despre traci, una dintre marile popoare ale Antichitatii, care au ocupat tinuturi intinse din estul Europei si din Balcani, inclusiv din nordul Dunarii.

PNL a castigat alegerile in comuna cu cele mai multe fonduri europene din tara. Primarul din Ciugud a fost exclus din PSD

La Ciugud, comuna din Romanai care a atras cea mai mare valoare a fondurilor europene si unde primarul a fost exclus din PSD, alegerile pentru Parlamentul European au fost castigate detasat de PNL. Locul doi a fost adjudecat de USR PLUS.

Cele mai frumoase trasee de cicloturism si de pescuit de la Dunare: Aventura pe biciclete sau in barci inchiriate gratuit

Turistii care ajung la Calarasi se pot delecta cu frumusetile de la Dunare pedaland pe o bicicleta sau iesind la intr-o plimbare cu barca, toate inchiriate gratuit de la Consiliul Judetean. 10 biciclete normale si 5 barci cu vasle ii asteapta pe pasionatii de calatorii in aer liber. Patru trasee de cicloturism si unul de pescuit pe Dunare sunt puse la dispozitia doritorilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )