Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mesajul lui Tudor Chirila pentru Biserica Ortodoxa: Dumnezeu le spune preotilor cu cine sa voteze enoriasii lor?

Playtech Playtech,
Mesajul lui Tudor Chirila pentru Biserica Ortodoxa: Dumnezeu le spune preotilor cu cine sa voteze enoriasii lor?

Tudor Chirila a transmis un mesaj critic catre Biserica Ortodoxa Romana inaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai. Suparat ca unii preoti fac politica in biserica in loc de slujba religioasa, artistul ii intreaba pe liderii Bisericii daca Dumnezeu le spune preotilor cu cine sa voteze enoriasii lor. Prezent in Piata Victoriei pe 19 mai la [] . continuă pe Playtech

Tudor Chirila, mesaj pentru Biserica Ortodoxa: Dumnezeu le spune preotilor cu cine ar trebui sa voteze enoriasii lor?

Prezent in Piata Victoriei la manifestatia Toti pentru Europa, Tudor Chirila a facut un apel la Biserica Ortodoxa sa nu-si mai bata joc de enoriasi spunandu-le cu cine ar trebui sa voteze. De asemenea, el a adresat si un mesaj parintilor, indemnandu-i sa nu lase intreaga educatie a copiiilor in mana statului. Nu in ultimul rand, artistul i-a rugat pe romani sa lupte pentru dreptul la libera exprimare, sa voteze, dar sa si pazeasca votul dat.

Tudor Chirila, intrebare pentru BOR: Dumnezeu le spune preotilor cu cine ar trebui sa voteze enoriasii lor?

Prezent in Piata Victoriei la manifestatia Toti pentru Europa, Tudor Chirila le-a cerut preotilor sa-si respecte misiunea si sa nu le mai spuna enoriasilor cu cine sa voteze. De 15 ani merg la.

Tudor Chirila, victima unui fake electoral privind referendumul pentru Justitie: Marsavia PSD nu mai pare sa cunoasca limite

Actorul si cantaretul Tudor Chirila trage un semnal de alarma dupa ce in spatiul public a inceput sa circule un fake news electoral ce-l vizeaza. Mai exact o declaratie a sa privind referendumul pentru familia traditionala este folosit pentru a induce in eroare cetatenii lasand sa se inteleaga ca artistul considera referendumul pentru Justitie, de pe 26 mai, o imensa manipulare.

Tudor Chirila, scos din sarite: Sunt nevoit sa opresc aici spectacolul

Tudor Chirila 44 ani) a intrerupt spectacolul in a Forest Dark and Deep, din cadrul Festivalul International de Teatru Nou desfasurat in Arad, deranjat de zgomotul produs de bliturile aparatelor.

Tudor Chirila a rabufnit pe scena si a intrerupt spectacolul: imi pare rau, dar asa nu putem juca! Ce l-a scos din sarite pe artist

Tudor Chirila a fost protagonistul unui incident controversat in timpul unui spectacol la Arad. Piesa In a Forest Dark and Deep din cadrul Festivalului International de Teatru Nou era cat pe ce sa nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )