Libnet.ro
UNICEF

09:00

Motivul uluitor pentru care Marea Britanie si Olanda voteaza joia. Pe ce data voteaza celelalte tari UE

Playtech Playtech,
Motivul uluitor pentru care Marea Britanie si Olanda voteaza joia. Pe ce data voteaza celelalte tari UE

Cetatenii din Uniunea Europeana voteaza, in perioada 23 26 mai 2019, reprezentantii din Parlamanetul European. Primele tari care participa la alegerile europarlamentare sunt Marea Britanie la aproape 3 ani dupa ce a decis iesirea din UE) si Olanda. Romanii sunt asteptati la urne duminica, 26 mai, intre orele 7:00 21:00. Britanicii si olandezii [] . continuă pe Playtech

Alegerile europene au inceput astazi in Marea Britanie si Olanda

Primele tari ce dau startul votului pentru alegerile europarlamentare 2019 sunt Marea Britanie si Olanda, ai caror cetateni sunt chemati la urne astazi, 23 mai. Pana cand isi va desemna Romania viitorii membri ai Parlamentului European, sa ne uitam care sunt mizele acestor alegeri in cele 2 state membre si de ce este important ca cetatenii europeni sa arate prin vot cum vad viitorul UE.

Motivul halucinant pentru care o mama le-a dat foc propriilor copii

O mama a fost arestata pentru ca si-ar fi blocat cei doi copii in locuinta si a dat foc la usa, apoi a parasit apartamentul. Femeia de 26 de ani se afla singura cu cei doi copii in locuinta, cand.

Motivul hilar pentru care britanicii voteaza intotdeauna joi

Britanicii si olandezi merg joi la urne pentru a-si alege europarlamentarii. in Marea Britanie, decizia ca alegerile sa aiba loc joi a fost luata in anii 30, iar motivul e cel putin interesant: vinerea era zi.

Alegerile europarlamentare au inceput in Marea Britanie si Olanda

Votantii britanici si olandezi merg joii la urme pentru alegerile europarlamentare, noteaza BBC. in Marea Britanie, vor fi alesi 73 de europarlamentari in noua districte electorale in Anglia iar Scotia, Tara Galilor si Irlanda de Nord au cate un district electoral. Olanda va trimite la Bruxelles 26 de europarlamentari.

Cinci romani, condamnati la 10 ani de inchisoare pentru viol, in Marea Britanie: si-au filmat faptele cu telefonul

Cinci muncitori romani din Marea Britanie au fost condamnati luni la cate zece ani de inchisoare cu executare pentru viol. Acestia au rapit o adolescenta din fata unui club, au dus-o intr-o parcare ferita si au violat-o pe rand. in plus, au si filmat tot cu telefonul, iar aceste imagini au constituit probe in dosar, relateaza publicatia britanica Daily Mail.

Motivul pentru care britanicii voteaza intotdeauna joi: Teama de alcool si frica de influenta predicilor din biserici

Britanicii si olandezi merg joi la urne pentru a-si alege europarlamentarii. in Marea Britanie, decizia ca alegerile sa aiba loc joi a fost luata in anii 30, iar motivul e cel putin interesant: vinerea era zi.

MAREA BRITANIE: Andrea Leadsom, liderul Camerei Comunelor, a demisionat

Andrea Leadsom si-a dat demisia din pozitia de lider al Camerei Comunelor din Marea Britanie sustinand ca nu crede ca abordarea guvernului va livra Brexitul, informeaza The Guardian.

Vodafone Romania: Suspendarea precomenzilor pentru smartphone-ul 5G al chinezilor de la Huawei este temporara si doar in Marea Britanie

Prima retea 5G din Romania, lansata saptamana trecuta de Vodafone in Bucuresti, a fost construita cu tehnologia chinezilor de la Huawei, iar vitezele superioare de internet mobil au fost demonstrate in prezenta ministrului Comunicatiilor, folosind terminalul Huawei Mate 20X 5G). Vodafone a anuntat miercuri ca a suspendat temporar, in Marea Britanie, precomenzile pentru acest terminal pe fondul incertitudinilor legate de noile modele 5G ale Huawei. Vezi in articol ce spun oficialii Vodafone Romania despre aceasta masura.

Un nou referendum pe tema Brexit ar putea avea loc in Marea Britanie. Ce spune Theresa May

Premierul britanic Theresa May face o noua incercare de a obtine un acord pe Brexit din partea Parlamentului. De aceasta data, se arata dispusa sa faca mai multe compromisuri si chiar sa accepte ideea unui al doilea referendum pe tema Brexit. Premierul britanic vrea sprijinul laburistilor in privinta acordului negociat cu Bruxellesul, dar respins in [] .

British Steel, unul dintre cei doi mari producatori de otel din Marea Britanie, intra in faliment

British Steel Ltd. , unul dintre cei doi producatori de otel din Marea Britanie, a intrat in faliment, punand in pericol 5. 000 de locuri de munca, scrie Bloomberg.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )