Libnet.ro
UNICEF

11:30

Orban, despre guvernarea PSD-ALDE: ne-au facut praf si ne baga criza

Playtech Playtech,
Orban, despre guvernarea PSD-ALDE: ne-au facut praf si ne baga criza

Aflat in campanie electorala pentru alegerile europarlamentare de pe 26 mai, Ludovic Orban a facut tot mai multe declaratii impotriva guvernarii PSD-ALDE. Mai ales in ultimul an, presedintele PNL a fost foarte vocal cand vine vorba de derapajele guvernarii actuale. De cele mai multe ori, partidul pe care il conduce a votat impotriva initiativelor PSD [] . continuă pe Playtech

Orban a acuzat guvernarea ca a facut praf echilibrele economice

Ludovic Orban, a acuzat guvernarea ca a facut praf echilibrele economice, sustinand ca daca aceasta se va mai afla mult la putere, tara noastra se va indrepta spre criza, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Orban (PNL): Actuala guvernare a facut praf toate echilibrele economice. Daca mai raman mult la putere, Romania se va indrepta spre criza

Ludovic Orban, presedintele PNL, a acuzat coalitia PSD-ALDE ca a facut praf echilibrele economice, subliniind ca Romania se va indrepta spre o criza daca puterea guvernamentala nu este schimbata,.

Orban, despre scrisoarea lui Timmermans: Orice vot pentru candidatii PSD sau ALDE este un vot care va face rau Romaniei

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca scrisoarea lui Frans Timmermans arata clar unde a adus PSD Romania si daca se continua agresiunea sistematica impotriva independentei justitiei exista riscul major pentru Romania sa se activeze procedura prevazuta in articolul 7 din Tratat, si anume suspendarea dreptului de vot in cadrul Consiliului. Orice vot pentru candidatii PSD sau ALDE este un vot care va face rau Romaniei, spune Orban.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )