Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rares Bogdan critica importurile de alimente, cum facea si Dragnea

Playtech Playtech,
Rares Bogdan critica importurile de alimente, cum facea si Dragnea

Rares Bogdan este cap de lista al Partidului National Liberal pentru europarlamentare si tocmai a inceput pe Facebook sa critice aspru importurile de alimente. Cu aproximativ o luna inainte sa ajunga dupa gratii, multi l-au clasificat pe Dragnea ca fiind anti-european pentru ca a tinut mai multe discursuri legate de alimentele cu chimicale care sunt [] . continuă pe Playtech

RARES BOGDAN, PNL: Nu voi candida la Primaria Capitalei

Liberalul Rares Bogdan a declarat, astazi, ca nu va candida la Primaria Capitalei, motivand ca are alte planuri.

Rares Bogdan: Nu voi candida la Primaria Bucuresti, am alte planuri (VIDEO)

Cristian Busoi a demisionat, luni, din fruntea conducerii PNL Bucuresti ca urmare a scorului inregistrat in Capitala de liberali in cadrul alegerilor europarlamentare. Rares Bogdan, capul de lista care a dus PNl.

Rares Bogdan, aproape sa preia sefia PNL Bucuresti: Conditiile mele sunt foarte dure, nu stiu daca vor fi acceptate

Liberalul Rares Bogdan a declarat luni ca, daca sunt acceptate conditiile sale, probabil va fi de acord sa preia conducerea PNL Bucuresti. Eu sunt un om decent, care face lucrurile pas cu pas in.

Rares Bogdan se declara pregatit sa preia conducerea PNL Bucuresti, cu conditia sa isi aduca propria echipa la organizatiile de sector

Rares Bogdan a declarat, luni, inaintea sedintei Biroului Executiv a PNL, ca este pregatit sa preia filiala PNL Bucuresti, dupa demisia lui Cristian Busoi, cu conditia sa dizolve toate birourile de conducere actuale ale organizatiilor de sector, sa vina cu propriul secretar general si cu cei trei prim-vicepresedinti, iar cei sase presedinti ai filialelor liberale de sector sa fie numiti tot de el.

Masuri drastice in PNL dupa alegeri. Sefii de la Bucuresti, pe lista neagra a lui Orban. Rares Bogdan, favorit pentru preluarea organizatiei din Capitala

Liberalii se vor reuni luni, in sedinta conducerii partidului pentru a face o analiza a scorurilor obtinute de filialele partidului, iar in acest context, Rares Bogdan l-ar putea inlocui pe Cristian Busoi la sefia PNL Bucuresti, potrivit unor surse politice.

Scandal in PNL pentru impozitarea IT-istilor. Orban, propunere contestata de Rares Bogdan

Scandal urias in PNL intre Ludovic Orban si Rares Bogdan. Presedintele liberalilor le-a pregatit o lovitura dura it-istilor. Vrea sa le fie anulata scutirea de la plata impozitului pe venit. Liderul PNL.

Rares Bogdan, mesaj protectionist si anti-importuri: Nu se poate sa fim singura tara care importa 84% aluat congelat din care spunem ca mancam zilnic paine proaspata / Nu se poate sa importam pana si patrunjel sau marar

Rares Bogdan, cap de lista pentru PNL la europarlamentare, ameninta aristocratia bugetara, care are de ce sa se teama, dar are si un mesaj protectionist si anti-importuri, sustinand ca nu se poate sa putem hrani 70/80 de milioane de oameni si sa nu fim in stare nici macar sa ne hranim pe noi si sa importam pana si patrunjel, marar, cartofi si usturoi in cantitati de peste 70% din ce se vinde si se cumpara pe piata romaneasca.

Rares Bogdan, anti-importuri: Nu se poate sa fim singura tara care importa 84% aluat congelat din care spunem ca mancam zilnic paine proaspata / Nu se poate sa importam pana si patrunjel sau marar

Rares Bogdan, cap de lista pentru PNL la europarlamentare, ameninta aristocratia bugetara, care are de ce sa se teama, dar are si un mesaj anti-importuri, sustinand ca nu se poate sa putem hrani 70/80 de milioane de oameni si sa nu fim in stare nici macar sa ne hranim pe noi si sa importam pana si patrunjel, marar, cartofi si usturoi in cantitati de peste 70% din ce se vinde si se cumpara pe piata romaneasca.

Rares Bogdan: PNL va taia posturile bugetofagilor de lux pusi de PSD, ALDE si UDMR

Rares Bogdan, cel care a fost cap de lista pentru PNL la europarlamentare, a anuntat ca liberalii vor taia posturile de lux ale bugetofagilor PSD, ALDE sau UDMR din consiliile de administratie.

Rares Bogdan: PNL taie posturile de LUX ale clientelei politice platite cu indemnizatii de uriase

Nu se poate sa putem hrani 70/80 de milioane de oameni si sa nu fim in stare nici macar sa ne hranim pe noi sau sa nu fim in stare sa sprijinim micii fermieri si producatori, a precizat Rares Bogdan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )