Libnet.ro
UNICEF

12:15

Raspunsul PSD Constanta dupa esecul de la europarlamentare: Capete-n gura si pe ei! VIDEO

Playtech Playtech,
Raspunsul PSD Constanta dupa esecul de la europarlamentare: Capete-n gura si pe ei! VIDEO

PSD a inregistrat o infrangere zdrobitoare in alegerile europarlamentare din 26 mai si pare ca, totusi, nu a invatat sa se replieze. O inregistrare realizata in sediul PSD Constanta arata abordarea pe care vor s-o aiba social-democratii constanteni pentru alegerile prezidentiale. O inregistrare realizata intr-o sedinta de partid, la PSD Constanta, arata abordarea pe care . continuă pe Playtech

Victimizare la cote maxime. PSD acuza fraudarea alegerilor europarlamentare si cere comisie de ancheta, desi Guvernul PSD a organizat scrutinul din 26 mai

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat, miercuri, ca in cadrul coalitiei PSD-ALDE se discuta despre infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru votul la alegerile europarlamentare, in contextul unor informatii potrivit carora votul ar fi fost fraudat. Singurii care au vorbit de fraudarea alegerilor au fost parlamentarii PSD, la Antena 3. Comisiile de ancheta erau marca inregistrata a epocii Liviu Dragnea.

Explicatie naucitoare a unui lider PNL dupa esecul motiunii de cenzura

Explicatie halucinanta a unui lider PNL despre esecul motiunii de cenzura. Nu este vina opozitiei ca nu au fost suficiente voturi, spune deputatul Lucian Bode. in plus, acesta nu vede esecul motiunii drept o pi.

VIDEO Felix Stroe, presedintele PSD Constanta: M*e USR, M*e PNL! Asa trebuie sa va fie atitudinea

Intr-o sedinta a social-democratilor constanteni, Felix Stroe isi indeamna colegii sa raspunda la M*e PSD cu M*e PNL si USR.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )